Proč je první úplněk v roce 2023 výjimečný?

První úplněk nového roku se také nazývá „vlčí měsíc“ , protože podle lidové tradice vlci vyjí každý rok v noci v lednu v úplňku .

Vzhledem k tomu, že vytí a zvuky vydávané vlky se obvykle používají k oznámení jejich přítomnosti, vymezení území, lokalizaci členů smečky, posílení pout a koordinaci lovu, témata úplňku úzce souvisejí s přírodou: odvaha, síla, důvěra, vztahy .

Úplněk 7. ledna bude ve znamení Raka, které se vyznačuje citlivostí, ctižádostí a představivostí. Pod vlivem tohoto hvězdného znamení budeme schopni jasněji a transparentněji komunikovat s lidmi kolem nás, abychom rozuměli sami sobě a hlavně se přiblížili těm, které opravdu milujeme.

V profesionální oblasti nám Vesmír dává znamení, že je čas vystoupit z komfortní zóny a být odvážnější se svými sny a plány . Jsme tam, kde máme být, ale vše je pouze na nás: máme moc změnit , něco udělat, proměnit tuto kapitolu našeho života.

Musíme se snadno přizpůsobit novým věcem, přestat lpět na minulosti , přijmout pokrok a užít si tuto cestu, protože slibuje, že bude opravdu výjimečná.

Rady z vesmíru pro nás všechny

Je čas začít znovu. Máme moc rozhodnout, na čem skutečně záleží. Náš osud je psaný, ale my si volíme cestu, kterou chceme jít. Proto je důležité dát teď sebe na první místo, snažit se pustit všechno, co bylo těžké, využít lekcí a jít dál. Máme šanci na nový začátek, tak proč ji nevyužít?