VÁHY

Nedoufáte ve štěstí, ale čekají vás první radosti nového roku. Je čas užít si nové začátky. Záleží na vás, co budete chtít dál a co vám udělá radost.

ŠTÍR

Přestože se vám na pracovním poli docela daří, zklamání se nevyhnete. Bude to vaše prázdné emoční pole. Nemůžete to naplnit penězi. Proto hledejte svou spřízněnou duši co nejdříve.

STŘELEC

Vaše očekávání od nového začátku jsou jistě na vysoké úrovni. Nejste někdo, kdo se spokojí s maličkostmi. Věříte, že štěstí je dosažitelné s jednou osobou a ostatní lidé nejsou ani v užším seznamu. Očekává se od vás, že se budete snažit ji získat, pokud ostatní nepřipadají v úvahu.

KOZOROH

Je čas začít doufat v nové dny a zapomenout na vše, co bylo. Nechte všechna svá zklamání stranou. Je na vás, abyste viděli nové dny jako nový začátek. A vaše ideální šance se plně realizovat. A plně toho využít.

VODNÁŘ

Vaše očekávání nebudou tak velká jako vaše pocity. Do někoho se zamilujete a bude to láska na první pohled. I když toho moc nečekáte, je čas udělat nové kroky. I nad vaše očekávání to pro vás bude krásný začátek citového vztahu.

RYBA

Nevíte, jak překonat všechna minulá zklamání. A zatímco neustále přemýšlíte o minulosti, je čas naučit se dívat na přítomnost. Možná i na vaše očekávání a budoucnost. Možná budete mít v budoucnu štěstí a začnete se na chvíli dívat. A je čas si je užít!