43. Čekají vás dobré okolnosti, pokud jde o plnění vašich plánů. Pokuste se každý plán propracovat do detailu a všímejte si maličkostí. Malé věci jsou klíčem k úspěchu.

42. Nikdy se nerozhodujte ukvapeně, ale nejprve se poraďte se svým vnitřním bytím. Co chce vaše podvědomí? Zní to jako dobrá cesta? Podívejte se na život z širší perspektivy.

2. Dejte si více lásky. Podívejte se do zrcadla a řekněte si: „Opravdu tě miluji.“ Když se naučíte dávat si lásku, bude do vašeho života přicházet stále více.

11. Neváhejte, riskujte a bojujte za své sny. Prosperita miluje odvážné a každá cesta, kterou začnete s láskou a motivací, vám přinese úspěch.

62. Otevřete se ve svém životě zázrakům. Každý den je požehnáním a příležitostí udělat něco krásného a magického. Věřte, že si zasloužíte žít svůj sen.

17. Pozorně poslouchejte, co vám vaše tělo říká. Mysl, duše a tělo by měly být v jedinečné harmonii. Možná vám skrze nějaké bolesti vaše tělo říká, že negativní emoce byly ve vaší duši potlačeny.

30. Každá naše myšlenka vytváří naši budoucnost. Je to jen myšlenka a myšlenky se mohou změnit. Pokud chcete ve svém životě něco změnit, začněte svými myšlenkami.

89. „Zdraví je přirozený stav mého těla.“ Jsem naprosto zdravý.“ Doporučujeme, abyste si tuto afirmaci opakovali každý den, aby bylo vaše tělo v souladu s vaší myslí. Realitu tvoříme svými myšlenkami a přesvědčením.

61. Minulost je za vámi – nyní je čas se těšit. Zaměřte se na nová vítězství a překvapení, která život přináší. Dokud se budete ohlížet za sebe, neuvidíte to krásné, co vás v nadcházejícím období čeká. Užívejte si a žijte přítomným okamžikem, občas se podívejte do budoucnosti.

1. Žádné setkání není náhodné. Každý člověk, kterého ve svém životě potkáte, vám může přinést důležitou lekci nebo zprávu. Učíte se od jiných lidí, jak z jejich úspěchů, tak z jejich chyb. Nedovolte, aby vás ovládlo ego a pocity závisti. Získat znalosti a přenést je.

12. Nejrychlejší cestou ke zdravému a šťastnému životu je naplnit svou mysl krásnými a pozitivními myšlenkami. Myslete pozitivně, věřte v lepší zítřky. To, co vyzařujete, to přitahujete. Pomocí meditace a posílení vědomí budete schopni ovládat své myšlenky a odhodit přesvědčení, která vás blokují.

8. Buďte vděční za vše, co vám Vesmír dává – za každou krásu a lekci. Začněte a skončete každý den s vděčností, protože tak spustíte vlnu pozitivních vibrací a pošlete dobrou energii do Vesmíru.

54. Důvěřujte své intuici a buďte připraveni naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Naše podvědomí dokáže často odhalit spoustu neznámých a cenných věcí – ať je tedy vaším spojencem na této životní cestě.

55. Nezapomínejte na své potřeby. Vytvořte životní rovnováhu mezi prací, odpočinkem a zábavou. Podívejte se na sebe očima lásky a dopřejte si alespoň jednou denně.

79. Ve vašem životě není žádná negativita, naplňuje vás pouze pozitivní energie. Uzdravte staré citové rány a věřte, že jste nyní zdrojem lásky, hojnosti nápadů a neuvěřitelné síly.

82. Věnujte pozornost svému prostředí a zbavte se negativních lidí, kteří vám vysávají energii. Život je příliš krátký na to, abychom ho plýtvali toxickými lidmi. Vytvořte si ve svém životě okruh hodnotných lidí a užívejte si jejich lásku.

26. Přijměte všechna minulá zranění a traumata z dětství – obejměte se a řekněte si – „Teď jsi v pořádku!“ Odpusťte si každou chybu, nekritizujte své činy, ale buďte připraveni dávat lásku svému vnitřnímu dítěti.

80. Jste tvůrcem svého života a každým svým činem můžete ovlivnit svůj osud. Máte moc změnit vše ve svém životě, co se vám nelíbí – začněte HNED.

15. Pouze láska má moc zahojit vaše rány, obnovit vaše srdce a povzbudit vás, abyste žili život v souladu s pravou přirozeností. Proto žijete lásku každý den a šíříte ji mezi ostatní – bez podmínek a omezení.

47. Neomezujte své plány časovým rámcem. co chceš dělat zítra, udělej dnes. Neodkládejte realizaci svých snů, protože se objeví nějaké nové a větší. Nechť je každý den příležitostí zažít a uskutečnit jeden ze svých snů.

21. Možná jste plánovali velké podniky, ale zdá se, že vesmír není na vaší straně. Možná není ten správný čas něco uskutečnit a Vesmír s námi má lepší plány. Zkuste se podívat na aktuální dění v životě tím prizmatem.

33. Žádná překážka není větší než vaše touha a síla. Takže se nevzdávej, ale věř, že vše přichází a odchází z nějakého důvodu. Jediný způsob, jak dosáhnout toho, co chcete, je nevzdat se na první překážce. Když se objeví další, budete silnější a lépe připraveni jim čelit.

53. Tajemství radosti spočívá v dobré volbě a dnes se rozhodnete být ŠŤASTNÍ. Vždy se najde důvod k radosti. Rozhlédněte se kolem sebe, podívejte se na věci, které vás naplňují, nový den či večer, přátelé, partner, rodina… Štěstí je s námi pořád, jen si ho často nevšímáme.

84. Všechno, co uděláš, se vrátí trojnásobně. Buďte tedy připraveni čistit svou karmu a vytvářet dobré skutky každý den. Vesmír to ocení a vy se budete cítit lépe a krásnější.

70. Nejdůležitější v životě je láska, všechno ostatní je marné. Pokud se chcete s někým seznámit, zavolejte mu. Něco chceš – pak o to požádáš.

10. Snažte se získat potěšení z každé události a vždy pamatujte, že život je drahý. V životě vždy počítejte jen sami se sebou a důvěřujte svým pocitům.

3. Žijte dneškem, protože včerejšek skončil a zítřek možná nikdy nepřijde. Uvědomte si, že dnes je ten nejlepší den. Vše, co cítíte, řekněte HNED, vše, co TEĎ nechcete zahodit.

39. Místo toho, abyste trávili volný čas surfováním po internetu, cvičte meditaci. Pouhých 10 minut denně stačí ke změně vašeho života k lepšímu.

93. Jakmile přestaneme být otroky všeho povrchního, přestaneme se starat o maličkosti. V důsledku toho se mysl otevře důležitějším věcem. Tímto způsobem dosáhnete mimořádného stavu klidu a míru.

77. Bez ohledu na to, jak děsivé změny vypadají a bez ohledu na to, jak dlouho vám trvalo, než jste si na ně zvykli, jsou nevyhnutelné a nezbytné pro váš růst. Duchovní vývoj a změny by měly být přijímány jako součást našeho života.

38. Abychom naplnili život štěstím, je velmi důležité žít v přítomném okamžiku. Pokud budete neustále myslet na minulost, dostanete pouze lítost, a pokud budete příliš myslet na budoucnost, dostanete úzkost.

98. Všechny odpovědi jsou v nás, jen se musíme dívat správným směrem a věřit v sebe. Uvědomte si, co je pro vás cenné, kromě hmotných statků

94. Každý den říkejte pozitivní afirmace a snažte se naplnit svou mysl optimismem. V životě nejsou věci vždy černobílé, ale existuje celá paleta barev, kterou stojí za to prozkoumat.