Investice se osvědčila

Její gigantická ňadra byla třikrát větší než ta původní. Hned si našel lepší práci, víc peněz stálo víc. Obrovská ňadra hodně zatěžovala její páteř. Lékaři mu předepsali léky proti bolesti, na kterých se stal závislým.

V luxusním klubu se seznámil s 86letým multimilionářem, který zbohatl na prodeji ropy. Stařec se zamiloval do tančící dívky. Už na prvních schůzkách ji rozmazloval drahými šperky. Brzy poté požádal o ruku 23letého mladíka. Ve svatební den byl o 63 let starší než ona!

Pak se kariéra Vicky rozjela

Její krásy si všiml majitel časopisu Playboy Hugh Hefner a nabídl jí titulní fotku. To byl vstup do světa showbyznysu. Jeho posedlost svým idolem Mariyln rostla. Modelka si začala malovat na obličej krtek. Za vydělané peníze si pronajal dům, kde Marilyn zemřela. Změnila si jméno na Anna Nicole Smith.

27. června 1994 se Anna provdala za 86letého multimilionáře. Svého manžela nazývala „tati“. Rodina muže tento vztah neakceptovala. Nikdo z jeho rodiny se na jejich svatbě neukázal. Jejich svatební fotka je úžasná. Zobrazuje krásnou mladou ženu, která drží za ruku staršího muže. Starý strýc se nemohl ani postavit na vlastní nohy.

Nikdo nevěřil, že je spojila láska. Lidé ho vítali jako „lovce dědictví“. Jednoho dne, když se vrátila na zámek z focení, otevřel dveře manželův syn. Řekl jí, že už v rezidenci není vítán. Kapesné však dostal i poté. 50 000 dolarů měsíčně, což při aktuálním kurzu odpovídá 21 milionům forintů.

Modelka utápěla své smutky v alkoholu. Kvůli své závislosti na prášcích se stal neschopným pracovat. Pozvánku nedostal, a tak byla jeho modelingová kariéra v troskách. Po smrti svého starého manžela se dozvěděla, že závěť byla změněna. I když ji ujistil, že se o ni i o jejího syna postará. Anna z toho byla vynechána, protože podala žalobu, která se vlekla roky. Modelka se nedožila konce.

Žena se dala dohromady s právníkem, který vyřizoval její záležitosti. V roce 2006 se narodila dcera, ale přišla o syna Daniela. Po smrti syna se modelka dostala do deprese. Bral obrovské množství léků. Zemřela stejným způsobem jako její idol Marilyn Monroe.

Co myslíš? Napište svůj názor do komentářů!