1.-10. března, 27. listopadu-18. prosince:

Byl jsi vůdce. Byla jsi hrdá a ambiciózní osobnost, měla jsi velkou autoritu. Byl jste velmi odhodlaný vůdce, možná jste se probojovali až na královský trůn. Stále rád ovládáte ostatní v přítomnosti. Jste trochu individualistický a jste sobecký.

12.-29. února, 20.-31. srpna:

Byl jsi oblíbencem těchto vůdců a králů. Všechno jste měli v minulosti a zvlášť jste o to nemuseli bojovat. Měl jsi docela dost nepřátel a záviděl jsi. Dnes jste velmi citlivý člověk a nemáte rádi, když někdo může mluvit do vašeho soukromí. Bojíte se samoty. Dávejte pozor, abyste své city nedávali vždy najevo.

20. dubna-8. května, 12. až 19. srpna:

Byl jsi krutý dobyvatel. Snažíte se vždy vnutit svou vůli ostatním. Měl jsi spoustu nepřátel. Ve svém současném životě nemáte rádi lidi, kteří chtějí mít celou dobu kontrolu. Milujete dobrodružství a svobodný život.

9.-27. května, 29. června-13. července:

Byl jsi vzdělaný muž. Nelíbilo se vám, když někdo udělal chybu, a vy jste na sebe byli také velmi nároční. Věřil jsi v život po smrti. V současnosti jste dost nedůvěřiví, ale jakmile se s někým spřátelíte, bude to na celý život. Jste romantická postava, věříte v její skutečnou existenci.

11. – 31. Března, 18. – 29. Října, 19. – 31. Prosince:

Byl jsi řečník. Měl jsi skvělou schopnost mluvit a přesvědčovat. Byla jsi romantická postava, v lásce jsi dala mnohem víc, než jsi dostala. Stále máte velmi dobré řečnické schopnosti. Jste žárlivý typ a hodně bojujete proti vymýcení chudoby.

28. května-18. června, 28. září-2. října:

Byl jsi skutečný dobrodruh. Vždy ho poháněla touha objevovat nové věci, jeho plány zahrnovaly naučit se co nejvíce jazyků, aby lépe poznal věci světa. V současnosti jste nezávislou osobností nebo jste diverzifikovanou, objevitelskou postavou zájmu.

1. – 19. Dubna, 8. – 17. Listopadu:

Byla jsi postava rebela. Byli jste neustále zapojeni do konfliktů, určitě jste znali tajemství bílé magie. Nesoustředili jste se na důležitost fyzické, ale spíše na důležitost duchovní lásky. Jste velmi citlivá, moudrá a kritická osobnost současnosti. Rychle si uvědomíte, když vám lidé něco tají.

1. – 7. Ledna, 19. – 28. Června, 1. – 7. Září, 18. – 26. Listopadu:

Byl jsi muž s velkými znalostmi. Měl jsi vynikající mentální schopnosti a hluboký smysl pro intuici. V tomto životě je pro vás komunita velmi důležitá. Pod povrchem vždy hledáte hlubší duchovní spojení.

Zdroj.esoteric