Dokonce i pláč před zrcadlem ve dne může být problém, ale pokud se to stane v noci, může to přinést obrovské neštěstí. Pamatujte, že v noci jsou síly zla mnohem více ve střehu, a pokud v tuto chvíli pláčete před zrcadlem, bude schopno reprodukovat tento váš „obraz“ až po celý život.

Co byste měli dělat, pokud jste již plakali před zrcadlem?

Jakmile k této nepříjemné situaci dojde, musíte její účinky „přepsat“.

Nejprve se s dobrou náladou postavte před zrcadlo, usmějte se a napravte všechny škody: nesmíte být smutní, nesmíte se trhat, v očích se nesmí objevit ani jiskřička smutku. Postavte se svému odrazu s úsměvem na několik minut a ujistěte se, že si vás zrcadlo „pamatuje“ jako veselého a sebevědomého člověka, který se nebojí těžkostí.

Pak otřete zrcadlo a pokaždé, když se podíváte dovnitř, usmějte se a ukažte, že už jste úplně jiný člověk, ne ten samý, kterého zrcadlo „opravilo“ v minulosti.

Tato operace by se měla opakovat co nejčastěji, a jakmile starý obraz vybledne, váš život se obrátí doprava a zbavíte se bolesti.

Pokud se potíže stále vracejí, je možné, že vás negativní síly již ovlivnily , v takovém případě je lepší pořídit si nějaké talismany, abyste se ochránili. Zároveň byste neměli zoufat, věřit sami sobě a tomu, že se situace brzy obrátí a úspěch si vás opět najde.

Nejlepší by bylo, kdybyste zakryli zrcadla v bytě a do zrcadla se dívali jen tehdy, kdy chcete a kdy jste připraveni. Vyhněte se také negativním postojům ke svému vzhledu, protože když svůj vzhled posuzujete pohledem do zrcadla, situace se jen zhorší. Pokud se například obáváte kožních skvrn, stanou se ještě výraznějšími a všichni ostatní si jich všimnou.

Zdroj:weheartit.com