Běžný výraz „chytat lízátko“ znamená nevkusný chudý život, zklamání. Distribucí můžete přilákat nedostatek peněz.
„Magický prášek“ je schopen se urazit, pomstít se. Pokud se s ním snadno rozejdete, nebudete si ho vážit, budete mít spoustu problémů.
Aniž byste znali speciální slova nebo spiknutí k odečtení štěstí od člověka, můžete jednoduše, držet ve svých rukou sůl někoho jiného, ​​přemýšlet o tom, co chcete. A dostanete to. Nic se ale nebere odnikud – to, co k vám dorazí, od někoho zmizí (totiž od dlužníka vám).

Historie zná doby, kdy nebylo možné tyto krystaly sdílet – stály příliš mnoho. Kdo takový poklad vlastnil, nechtěl si ho půjčovat. Dokonce ani ctihodní sousedé nebyli tímto produktem zacházeni. Bohatí lidé, jako nikdo jiný, se neradi dělí o své poklady.

Sůl je tedy:

talisman (pro domácnost, rodinnou pohodu, člověka);
ukládání energie (negativní nebo pozitivní);
symbol bohatství;
prostředky trestu.
Problémy můžete „redukovat“ na sůl. Za tímto účelem zahřejte výrobek do hněda na horké pánvi, poté jej nalijte do žáruvzdorné nádoby, odneste na křižovatku a tam vyhoďte. Jděte domů bez ohlédnutí.

Ale znalí lidé nedoporučují úmyslně konat zlo pomocí soli. Neboť magické krystaly vám vrátí obtíže vytvořené jinými lidmi.

Jak se vyhnout potížím
Abyste se vyhnuli potížím, nikdy si nepůjčujte sůl. Naučit se říkat slovo „ne“ vám pomůže v této situaci a mnoha dalších. Pokud vám člověk neplánuje ublížit, pochopí odmítnutí a neurazí se. A pokud je uražen – ne, ale vaše blaho zůstane majiteli.

Pokud není možné večer odmítnout bezmocného starce nebo dítě, dobrého souseda, určitě si to vezměte místo nominálního poplatku (ale večer absolutně nemůžete nic dát, vyndejte si to doma) . I jeden cent bude stačit k neutralizaci budoucích útrap.

Kdybyste náhodou někdy požádali o sůl, nezapomeňte nechat peníze, i když člověk znalý esoteriky odmítne.

I když lidé někdy odmítají zdvořilostní poplatky. V každém případě se váš vztah stane důvěryhodnějším.

Další rady. Pokud i přes všechny zákazy stále půjčujete, nedávejte to z ruky do ruky, ale umístěte nádobu se solným práškem kamkoli a v duchu řekněte: „Takže o to, co dávám, nežádám. Nechám si svůj, vezmi s sebou své. Budiž. Klíč. Zámek. Jazyk. Amen“. Tuto sůl byste si rozhodně neměli brát zpět, protože by na ní mohl být postaven negativní program, kterému si otevřete cestu do života.

Zdroj: vseznayko.com