Váhy

Slunce v Panně v této sezóně aktivuje váš tajný 12. dům soukromí, spirituality, intimity, karmy a všeho zákulisního, což znamená, že během této doby budete pravděpodobně v introspektivní náladě. Budete pozorovat své nitro a neustále k vám budou přicházet různé myšlenky.

Letošní sezóna ovládaná Merkurem vám přinese možnost udělat krok zpět a změnit vnímání mnoha věcí, které se týkají především vašeho života.

Úplněk v mystických Rybách ovlivní váš šestý dům zdraví a každodenní povinnosti, což znamená, že něco v této oblasti vašeho života je třeba uznat nebo upravit. V této sezóně bude hlavní důraz na vaši pohodu, ač se to na první pohled nemusí zdá.

Vodnář

Přestože je čas užít si svou tvrdou práci a efektivitu, energie Panny vám přinese nespokojenost související se sebekritikou a pohledem na každý detail.

Slunce v Panně v této sezóně rozproudí váš erotický osmý dům sexu, dluhů, intimností a proměn, což znamená, že budete pozorovat, kolik energie investujete do své práce, závazků a lásky.

Místo kritiky všeho, co vidíte, a zpochybňování všeho, co děláte, je to příležitost uvědomit si množství energie, kterou vydáváte, oproti tomu, co na oplátku dostáváte.