Lev (23. července – 22. srpna)

Podle Ljudmily Smirnové vás v roce Černého vodního tygra čekají dynamické události, které změní pohled na svět. Den za dnem budete nabiti emocemi a dojmy, možná věříte ve znamení osudu. Neignorujte lidi, kteří s vámi chtějí komunikovat. Mohou být „posly“ z Vesmíru, aby vám zlepšili život.

Panna (23. srpna – 22. září)

V blízké budoucnosti pocítíte, že osud je podřízen vašim záměrům. Správné postoje, touhy, které uděláte, mohou změnit realitu tak, jak to potřebujete. Nebojte se snít. Někteří zástupci znamení příští rok vymění práci za výnosnější, jiní založí rodinu nebo udělají větší nákup. V každém případě vše, co se stane, bude k dobrému.

Váhy (23. září – 22. října)

Nic nebude dáno jen lusknutím prstů, ale to neznamená, že ničeho nedosáhnete. Váhy vědí, jak najít střední cestu a zvolit tu nejsprávnější cestu ze všech možných. Když se podíváte pozorně, najdete cestou mnoho indicií, protože hvězdy jsou vám nakloněny. Lidé, které potkáte, budou mít významný vliv na vaše názory. Připravte se na příjemná setkání. Sladké očekávání vás nabije pozitivními emocemi.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Astrolog radí naučit se co nejvíce soustředit na cíle, jinak vám budou navždy unikat. Připravte se, že na oddech prakticky nebude čas. Práce ale přinese ovoce a s výsledkem budete spokojeni. To vám pomůže být v dobré kondici a v dobré náladě. Ale zároveň v roce 2022 nezapomínejte na ty, kteří jsou ve vaší blízkosti, potřebují vaši pozornost.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Rok bude finančně příznivý. I když nevěříte na zázračné nehody, Vesmír vám dokáže, že k nim dochází. Náhodná známost nebo událost vás dovede k prudkému obratu. Může to být lukrativní nabídka na změnu zaměstnání, o které jste se nikdy neodvážili ani snít. Nebo na vás někdo přepíše část dědictví.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Rok Černého vodního tygra byste měli začít s nádechem, jinak vám v prvních měsících roku 2022 dojde dech. Během vaší relaxace vás navštíví vhled. Pochopíte něco důležitého pro sebe. Spánek a chuť k jídlu se zlepší, což znamená, že budete efektivnější při řešení vážných problémů. Změny vzhledu pomohou vzbudit důvěru v sebe sama. Stojí za zvážení nového sestřihu nebo barvení vlasů.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Lyudmila Smirnova radí Vodnáři, aby přemýšlel o tom, že se naučí něco nového, zapíše se do kurzů nebo začne praktikovat duchovní rozvoj. Z takových aktivit budete mít spoustu radosti a užitku. Návštěva divadel a muzeí pomůže zvýšit kulturní úroveň, uspokojit intelektuální hlad.

Ryby (19. února – 20. března)

Rybám v roce Černého vodního tygra se bude dařit v nových ambiciózních projektech. Tím, že se ukážete v celé své kráse, dokážete svým šéfům, že jste schopni víc, než se od vás očekává. Bude to skvělý začátek pro postup na kariérním žebříčku. To nejlepší, co pro sebe můžete v roce 2022 udělat, je věřit ve své schopnosti.

Zdroj.esoteric