VÁHY

LÁSKA: Během tohoto týdne posílí důvěra ve vašem soukromém životě. Konečně budete moci s druhou stranou mluvit otevřeněji, ačkoliv se říká, že si vážíte každého svého slova. Zlepšení vás také povzbudí k tomu, abyste chodili více ven, takže nezadaní se budou dvořit.
KARIÉRA: Pravděpodobně vás podpoří komunikativní a otevření lidé, protože uvidí vaši snahu. Budete rádi, i když pocítíte mírné účinky stresu. Nyní můžete pracovat o něco snadněji a bez tlaku. Spolehněte se na ty, kteří vás podporují.
ZDRAVÍ A RADY: Uvolněte se cvičením jógy.

ŠTÍR

LÁSKA: Každý den bude mezi vámi a vaší milovanou osobou stále více výměn myšlenek, porozumění a harmonie a důvěra poroste. Budete spokojeni a šťastní, že to tak je. Ti, kteří jsou stále v jediném kontaktu, začnou poněkud vědecky.
KARIÉRA: Někdy se zdá, že se práce zastaví, když tam nejste, a jakmile se objevíte, všechno začne. Je to výsledek vaší šikovnosti a talentu komunikovat s každým. A v těchto dnech se to dostane do popředí, tolik lidí vám bude volat, abyste se k nim přidali.
ZDRAVÍ A RADY: Aktivujte svůj starý koníček.

STŘELEC

LÁSKA: Ti, kteří jsou stále sami, budou občas pochybovat, zda jít ven nebo zůstat doma, kde se budou cítit chráněni a dobře. Pokud však půjdou mezi lidi, existuje možnost, že se tam začnou cítit ještě lépe. Proto by byla škoda promeškat příležitost k nové známosti.
KARIÉRA: Vyzkoušíte různé možnosti podnikání, které by vám mohly přinést příjem. Někteří budou i experimentovat. Tato hra vám také přinese trochu radosti, protože nebude nudná. Je však důležité, abyste šetřili síly, protože budete mít nedostatek energie.
ZDRAVÍ & PORADENSTVÍ: Budete pracovat na svém stylu.KOZOROH

LÁSKA: S postupem týdne bude přibývat pozvánek a příležitostí na rande, večírky, večírky, bláznění a milování. Pravděpodobně budete vítaným hostem a sami se budete snažit, aby vám nic neuniklo. Ať už ve vztahu nebo o samotě, budete se dobře bavit.
KARIÉRA: V tématech týkajících se investic, sponzorů nebo realit bude mírné napětí a budete se na to muset podívat, rozebrat a udělat rozhodnutí, která nasměrují další vývoj. Snažte se být maximálně objektivní a nespěchejte.
ZDRAVÍ & RADY: Nezapomínejte odpočívat.

VODNÁŘ

LÁSKA: Ve vašem soukromém životě se seřadí mnoho krásných milostných příležitostí, takže někdy nebudete vědět, co si vybrat. Zaměřte se na to, co máte rádi, uvědomte si svá očekávání a budete vědět, jak se správně postavit ke všemu a všem.
KARIÉRA: Umět se kreativně vyjádřit bude nejlepší část práce tohoto týdne. Vše ostatní bude souviset se stresem nebo drobnými šarvátkami, ve kterých vyhoříte. Některé věci zvládnete nastavit, ale nakonec budete dost unavení.
ZDRAVÍ A RADY: Vyspi se.

RYBA

LÁSKA: Jsou před vámi dny, ve kterých budete mít příležitost trénovat toleranci, diplomacii a trpělivost. Kvalita vašeho milostného života bude záviset na těchto vašich vlastnostech. Pokud chcete být spokojeni, nechte druhou stranu něco vést.
KARIÉRA: Chtěli byste změnit svůj systém hodnocení lidí. Budete na tom pracovat. Tentokrát budou vaše kritéria vyšší a bude je provázet vaše větší otevřenost vůči ostatním. Pouze srozumitelnou komunikací dosáhnete lepších obchodů.