Panna
Superměsíc vám říká, že je čas se oživit. Je to ideální chvíle pro zábavu a socializaci. Kromě toho máte spoustu kreativity k vyjádření. Najděte si koníčka nebo zajímavou činnost, která vás naplňuje. Trávit čas v přírodě a věnovat se trochu i sobě.

Váhy
V poslední době příliš vážně přemýšlíte o své rodině a domově. Trápí vás rodinné vztahy a chcete to řešit. Musíte dělat nová rozhodnutí. Superměsíc vás upozorní na to, co vám nedělá radost. Získáte další motivaci a energii změnit některé věci.

Štír
Vaše komunikace s lidmi nabere vážnější tón. V tomto období budete zodpovědnější. Než něco řeknete, dobře si rozmyslete a nenechte za sebe mluvit negativní emoce. Výhodou je, že vaše pocity mohou podporovat kreativitu.

Střelec
Střelce zasáhne superměsíc v oblasti peněz. Věnujte pozornost tomu, jak jej nasadíte. Pokud s ním budete opatrní, můžete očekávat nějakou odměnu nebo bonus. Držte se dál od neověřených investic a buďte opatrní, do čeho své peníze investujete.

Kozoroh
Superměsíc je ve vašem znamení. Pokud se v poslední době točíte v kruzích nebo jste unavení, buďte trpěliví, protože takovou energii dostanete, abyste se rozjeli. Oddělte rozum od citu a jistě se ocitnete na správné cestě. Je ideální čas věnovat se sám sobě.

Vodnář
Členové tohoto znamení horoskopu pocítí jakési zduchovnění. Možná pro vás bude těžké vyhradit si čas, ale zamyslete se nad tím, jak můžete investovat do své budoucnosti. Jste trochu netrpěliví a podráždění, tak sledujte své chování.

Ryby
V Rybách zasáhne superměsíc na pole přátelství. Jsou možné noví známí, noví přátelé nebo okruh lidí. Je to ideální čas vnést do vašich vztahů stabilitu, takže si můžete všimnout, že vztahy s bývalými přáteli jsou silnější.