Lékaři řekli Michelle, aby si vzala dvě tablety na „očištění“ dělohy a prevenci infekce. Matka dvou dětí poslušně udělala vše, co doporučily. Poté, co strávila jednu noc v nemocnici, se Michelle v zoufalství vrátila domů. Tam se setkala se svými přáteli, milovanými příbuznými, kteří jí nabídli pití vína, aby uklidnila nervy.

Následujícího dne musela provést další test, aby zkontrolovala, zda v těle nejsou známky těhotenství. Výsledek byl pozitivní a za deset dní musela Michelle podstoupit kyretáž dělohy. Ale místo toho se stalo neuvěřitelné!

Před nepříjemným zákrokem se lékaři rozhodli znovu provést ultrazvukové vyšetření, při kterém našli srdeční rytmus dalšího dítěte! Michelle byla stále těhotná. Stalo se, že žena původně měla dvojčata, z nichž jedno ztratila na samém začátku semestru. Zkušení lékaři v nemocnici Rotunda v Dublinu nedokázali vysvětlit, jak se druhému dítěti podařilo přežít, bez ohledu na to!  

„Lékař vyšel ven a potom se vrátil se svým kolegou.“ Znovu provedl ultrazvukové vyšetření a řekl: „Neuvěříš, ale slyšíme tlukot srdce!“ – říká Michelle. „Byl to nejšťastnější okamžik v mém životě!“ Baby Megan se narodila krásná a zdravá, což vážně překvapilo lékaře i její rodiče.  

Navzdory pilulkám, které měly očistit dělohu a ukončit těhotenství, se malé dívce nějakým zázrakem podařilo přežít v děloze a narodila se zcela zdravá. Rodina Hui nyní vnímá svou nejmladší dceru jako znamení Boha, jako zázrak.  

Zdroj:moodline