# 5. Dárkové balení

Chcete překvapit své blízké malým dárkem? Přeložte roli přes papír a vytvořte mimořádný balíček. Přidejte pěkné barvy, stuhu a máte hotovo!

# 6. Dekorativní držák papíru

Pokračování tématu dárků … Papírové role jsou ideální pro skladování dárkového papíru. Stačí každou roli podélně oříznout, aby se do ní snáze zasunoval papír.

# 7. Zapalovač na grilu

Role toaletního papíru jsou také ideální pro osvětlení grilu. Naplňte je papírem a váš gril se za pár okamžiků spálí. Tato metoda je navíc šetrná k životnímu prostředí.

# 8. Nitě v rolích

Další skvělý nápad. Vezměte mixér a připojte k němu metlu. Poté na ni položte toaletní papír. Nyní naviňte přízi a zapněte mixér. Vaše příze bude navinuta v žádném okamžiku.

# 9. Držák telefonu

Nemusíte utrácet peníze za drahý držák telefonu. Můžete snadno vytvořit svůj vlastní. Vyřízněte vhodný otvor v roli a na druhou stranu položte 4 čepy hlavně, které budou sloužit jako nohy. Váš nový mobilní stojan bude krásný – můžete si ho ozdobit, jak se vám líbí.

rolki3

# 10. Vlasové natáčky

Dokonalé kudrlinky můžete získat pomocí papírových rolí. Jednoduše na ně natočte vlasy a připněte je sponkami, jak je znázorněno na obrázku výše.

válečky10

# 11. Organizér na pera

Toto je pravděpodobně nejjednodušší trik na tomto seznamu, protože ve skutečnosti nemusíte dělat nic. Vezměte krabici, vložte do ní papírové role a máte místo, kde si můžete uspořádat pera, tužky a značky.

válečky11

# 12. Osvěžovač vzduchu do koupelny

 Vyberte si svou oblíbenou vůni a trochu položte na roli toaletního papíru. Vaše koupelna bude krásně vonět po dlouhou dobu.

válečky12

Nevím jak vy, ale já si to dvakrát rozmyslím, než odhodím do koše.

Zdroj:bystragrazyna.pl