Mince číslo 4

Právě řešíte zajímavou otázku. I když to pro vás není nic vážného. Vaše úsilí bude odměněno. Naštěstí úspěch není příliš charakteristický pro vaši současnou situaci, ale měli byste si uvědomit, že noc je nejtemnější před úsvitem. Situace vám není jasná, ale je to přechodný stav. Události, které to změní k lepšímu, jsou na cestě. Do té doby buďte trpěliví a počkejte. Máte šanci nechat peníze protékat rukama. Buďte rozvážní, nehádejte se kvůli maličkostem s přáteli a známými, nepřehánějte to v práci, abyste se neunavili. Za tři měsíce k vám peníze skutečně dorazí.

Mince číslo 5

Znamená to, že toto období vašeho života postrádá harmonii. Zdá se vám, že všichni kolem vás jsou negativní a zlomyslní. I ty nejmenší maličkosti vás rozzlobí. Zachovejte klid, nebuďte nervózní, situace se brzy zlepší. Nyní je pro vás obtížné najít životní společníky. Dávejte si pozor na slova a neberte si nic nového. V oblasti vašich zájmů je momentálně celá řada věcí, které vůbec neodpovídají vašim skutečným tužbám. Toto je čas neshod a konfliktů. Lidé se pohybují různými směry. Přizpůsobte se okolnostem a nevnucujte svou vůli, ale jděte volně po otevřené cestě. Proměňte konflikty v kreativní výzvy.

Mince číslo 6

Vaše pravé místo je tam, kam vás táhne srdce a kde na vás čeká prosperita. Naděje se splní. Možná si myslíte, že tráva je na druhé straně zelenější, ale šťastní budete pouze tehdy, když se budete soustředit na svůj život. Užívejte si rodinný život, poflakování se s přáteli, klid doma. Pokud se cítíte zablokovaní, buďte k sobě upřímní. Nemyslete na ostatní, ale v klidu analyzujte své aktivity a pochopíte, jak je právě teď nutné uniknout z minulých zvyků.