Váhy


Poznáte nové lidi, kteří vám otevřou nové cesty v životě. Budete plní energie, radosti ze života, a nic vám nebude stát v cestě, konečně můžete žít svůj život v klidu. Daří se vám uzavřít některé minulé události, které vám doposud bránily ve spokojeném životě. Nyní se můžete zbavit i svých dlouholetých zdravotních problémů.

Štír

V prvních třech listopadových týdnech budete mít příležitost uskutečnit své staré plány. Konečně si budete moci rozvrhnout svůj čas, abyste se mohli více věnovat sobě i svým blízkým. Stres ve vašem životě ubude, budete klidnější a vyrovnanější. Je možné, že dostanete peníze a odměníte se nádhernou cestou.

Střelec

Doposud jste se soustředili převážně na svou profesi, ale od nynějška bude hodně pozornosti věnováno vašemu rodinnému životu. Užívejte si šťastné dny, harmonii, vyrovnaný život. Věnujte co nejvíce času svým blízkým. Budete pociťovat stále větší touhu navštěvovat charitativní akce, dobrovolně. Možná budete chtít trochu držet dietu, věnujte více pozornosti svému metabolismu.

Kozoroh

Je čas na vaše fyzické a duchovní uzdravení. Více o sebe pečujte, dávejte větší důraz na své zdraví. Musíte změnit svůj život, abyste znovu získali klid. Buďte trpěliví, zaměřte se na prohloubení znalostí, které potřebujete, abyste si mohli snadno vytvořit ten nejšťastnější život.

Vodnář

Pokud máte pocit, že už to v práci nemůžete vydržet, teď je ten správný čas slíbit, že přejdete. Uvolněte se a ponořte se do svého nového života s novou energií. Neuzavírejte se v bytě, žijte společenským životem, neboť jedině tak můžete poznat nové lidi a příležitosti. Dávejte pozor na známky na svém těle, dávejte pozor, abyste se příliš nehonili, protože nyní můžete být náchylnější k nemocem.

Ryby

V první polovině měsíce může ve vašem milostném životě nastat větší změna. Pokud nežijete ve vztahu, můžete nyní potkat někoho, kdo pro vás bude velmi důležitý. Napište a formulujte přesně to, čeho chcete v životě dosáhnout, a uvidíte, že vám to vesmír dá. Nyní lze realizovat plán, který vám ušetří spoustu peněz.

Zdroj.esoteric