Lev

Milujete být velmi rozcuchaný, ale letos si raději dejte pozor na to, koho soudíte. Od své rodiny a přátel se vám dostane hodně lásky, kterou v podstatě nenosíte dobře, protože se v ní necítíte dobře. Přijměte přístup ostatních a nechtějte vidět nic jiného, ​​než co.

Panna

Je dobře, že máte rádi párty, protože letošní vánoční období bude plné zábavy. Nezáleží na tom, zda přijmete pozvání nebo uspořádáte párty sami, budete se cítit skvěle a váš kalendář bude plný setkání. Důležité je, abyste na sebe dávali pozor a nepřeháněli to s jídlem a pitím.

Váhy

Letos to budete vy, na koho se všichni obrátí, pokud potřebujete na poslední chvíli něco vyřešit nebo zorganizovat, udělat a udělat rodinná či přátelská setkání. Téměř každý vás požádá o pomoc. Je důležité zachovat chladnou hlavu a trpělivě se obracet na ostatní, i když nejsou schopni zohlednit vaše zájmy. Mohou také osvětlit svou nerozvážnost.

Štír

O prázdninách to pro vás nebude nic jednoduchého, ale ničeho vážného se nebojte. Ve skutečnosti to bude tak, že se necháte chytit za každou maličkost, jako je výzdoba, dárky nebo to, že se někdo v rozporu se svým slibem na shromáždění nedostaví. Zkuste se uvolnit a odpočinout si, nestarat se o věci, které nelze změnit.

Střelec

Dokonalé Vánoce neexistují, ale zažijete jim něco velmi podobného. Po celou dobu budete šťastní a spokojení. Vše dopadne přesně tak, jak jste si naplánovali. Každý víkend budete mít skvělou párty, a pokud jste single, můžete v tomto vyhroceném období potkat speciálního člověka.

Kozoroh

Pokud chcete, aby vše proběhlo hladce, je důležité být v období Vánoc mnohem flexibilnější. Máte tendenci organizovat a plánovat příliš mnoho věcí, ale ne všechny vyjdou tak, jak jste si představovali. Nemusíte propadat panice, protože stejně bude vše skvělé. Upřednostňujte a řešte jen opravdu důležité věci.

Vodnář

Připravte se, milí Vodnáři, protože ze všech znamení zvěrokruhu budete mít ty nejlepší Vánoce. Dostanete dárky, po kterých jste toužili, váš milostný život bude přímo úžasný, vaše finanční situace se bude jen zlepšovat a můžete očekávat postup i v kariéře. Buďte vděční za vše, co vám bylo dáno, a sdílejte své štěstí se svými blízkými.

Ryby

Budete milovat věci, které jdou obvyklým způsobem, což je skvělé, protože letošní Vánoce budou také obvyklým scénářem. S potěšením si všimnete, že všechno jde dobře, ale jedna věc bude vyčnívat nad ostatními, a to není nic jiného než váš milostný život. Buďte opatrní, protože vás uchvátí vichřice. Může to být někdo, koho již znáte, a vy převezmete iniciativu.

Zdroj:esoteric