Tato složka je součástí všech druhů salámů, chypsů, ořechy , hot dogy , instantní polévky  a mnoho dalších. Bezpečná dávka je 1,5 gramu denně pro dospělého a méně než ½ gramu pro děti.

K dnešnímu dni, 200 tisíc tun tohoto aditiva se používá každý rok, i e e předávkování známý na jako „syndrom čínské restaurace“. To má řadu vedlejších účinků, jako je nevolnost, Bol s hrudi, bolesti hlavy, ospalost, závratě, rozmazané vidění, hormonální th nerovnováha, slabost, a ještě mnohem více.

Tuto látku objevil v roce 1907 Ikeda Kikunae , který experimentoval a zjistil, že tato přísada mění chuť jídla. Kromě toho také mění chuť a aroma rychlého občerstvení a mražených potravin.

Nicméně, tato složka je pravděpodobné, že hlavním viníkem našich nezkrotný touhy sladkosti, potraviny v konzervách, čipy s zpracované z masa stejně , a mnoho dalších. Je také návyková, a proto ji často používají významní výrobci potravin ke zvýšení prodeje svých výrobků.

Budou těžit z používání E621, protože snižuje výrobní náklady a dává nejlepší chuť nekvalitnímu jídlu. Používání přírodního koření je tedy pro vás zcela bezpečné a prospěšné.

Naše rada, pokud uvažujete o opětovném nákupu potravinářských výrobků, se ujistěte, že obsah této látky není uveden na obalu.

Zdroj.Fithacker