Panna

K neštěstí Panen může letos dojít během výletu, ale nemusí se obávat ničeho vážného nebo čehokoli, čemu nedokázaly zabránit.

Chystáte-li se na zahraniční cestu, určitě si dejte potřebná očkování a sjednejte si úrazové pojištění a v cizím prostředí nebo na cestách si dávejte dobrý pozor na jejich hodnoty.

Váhy

Letošní mumie ve Vahách mohou být sliby, ať už v podobě, že někomu něco slíbí příliš lehkovážně a pak je bolí hlava dodržet slovo, nebo že jim někdo slíbí něco, co očekávají, ale bohužel zůstane jen prázdný slib. .

Pokud nechtějí klepat ve velkém, měli by letos Váhy brát peníze pouze za to, co už za sebou vědí.

Štír

Štíři musí být letos se svými rodinami velmi opatrní, protože pokud nevěnují dostatek energie svým blízkým nebo nebudou stát při někom, když to potřebují, bude jim to později velmi líto.

Některé věci mohou vést i k rodinným konfliktům, je lepší si je co nejdříve vyjasnit a místo urážek hledat řešení a kompromisy a přitom nezapomínat na to, jak těsné pouto je, jinak mohou spory vztekat.

Střelec

Střelci si musí dávat pozor na to, aby dobře alokovali svou tvůrčí energii, protože by jim letos mohlo hrozit vyhoření.

Pokud chtějí dosáhnout příliš mnoho najednou, mohou se přiblížit svým cílům, ale nebudou mít dost síly na to, aby udělali poslední kroky, takže je nebudou schopni udělat.

Je lepší myslet na celou cestu a mít tendenci jít pomaleji.

Kozoroh

Kozorohové si letos musí dávat pozor v oblasti přátelství, ať už proto, že ne každý má skutečnou tvář, jako je ta, na kterou ukazují ostatní, nebo proto, že pokud zanedbávají vztah, mohou ztratit někoho, na koho spoléhali a kdo je důležité.

Pokud si chtějí udržet své přátele, myslete na ně celý rok, i když mají hodně práce nebo do jejich života vstoupila láska.

Vodnář

Vodnáři, stejně jako všichni ostatní, letos zažijí úspěchy i neúspěchy, ale je velmi důležité, aby se s těmito neúspěchy zacházelo správně.

Stejně jako může být špatným znamením nepoučit se a jít tvrdohlavě dál, může být nešťastné příliš žvýkat pád, pochybovat o sobě nebo o svých schopnostech, ztratit dynamiku a raději nepokračovat. nemusí tomu pocitu znovu čelit.

Ryby

Ryby se letos budou muset prosadit ve své vůli, jinak je mohou potkat mnohé potíže.

Flexibilita je samozřejmě důležitá ctnost, ale také si musí dávat pozor, aby jim nikdo nepřerostl na hlavu a neoblékl je do něčeho, co nechtějí nebo co je drží daleko od svých cílů, protože je může tato rozhodnutí velmi mrzet. později.

Zdroj:esoteric