VÁHY

Celý život čekáte na jedno konkrétní přání a je na čase, aby se vám splnilo. Očekává se, že to podpoříte. Nevzdávejte se svých cílů a ukažte, že jste silní. Vaše přání jsou také vašimi nadějemi, splníte je.

ŠTÍR

Možná je ten správný den, abyste si vyčistili mysl. Vaše očekávání závisí také na vašich přáních a je čas se utřídit, proto udělejte něco ve směru toho, co chcete. Jste na cestě vyjádřit své city k jedné osobě.

STŘELEC

Vaše očekávání jsou téměř na půli cesty a musíte zůstat vytrvalí. Na základě některých dosavadních věcí je vaše štěstí velmi zřejmé. Je na čase, abyste se obrátili k lepším věcem a aby se vaše srdce začalo snažit té jedné osobě ukázat, co si o ní myslí.

KOZOROH

Chystáte se dát si pauzu a počítat s dobrým časem. Očekává se od vás, že se vaše bytí rozveselí a že si umíte trochu odpočinout.Je čas těšit se na tento den a aby to byl začátek něčeho krásného.

VODNÁŘ

Nevíte, co máte dělat, a někdo vás sleduje. Budete velmi otevření ohledně svých pocitů. Co cítíte a co budete oplácet? Toto je den, kdy si musíte pečlivě promyslet, než se rozhodnete, co budete dělat a na co jste připraveni.

RYBA

Váš emocionální příběh ještě nebyl napsán, takže se uvolněte. Pokud jste byli doteď emocionálně špatní, teď vám bude mnohem lépe. Tento den je začátkem vaší radosti, která bude trvat dlouho. Vše si vynahradíte.