2.

Máš v sobě velké množství lásky a tak ti přeji, ať přitahuješ je takové lidi, které ji dokáží dostatečně ocenit a kteří si ji doopravdy zaslouží. Netrap se těmi, jež ti ubírají svým chováním vnitřní energii. Pro změnu musíš najít sílu, která se ti však později mnohonásobně vrátí v podobě dobrých nových vztahů a vnitřního klidu. Dávám ti odvahu ukončit to, co tě trápí a dávám ti štěstí najít to, co ti přináší štěstí. Na tobě už je pak jen udělat krok vpřed a začít žít život po svém. Nauč se myslet sám na sebe a na své psychické zdraví, protože to a tvá pohoda jsou tím, co je velice důležité a co s tebou bude po celý život.

3.

Tobě, člověče, přeji, ať se ti v nadcházejícím roce splní to, o čem už dlouho sníš. Ať se zhodnotí tvá těžká práce a snaha, protože si to určitě zasloužíš. Dočkáš se konečně nejen dlouho očekávaného výsledku, ale také tolik potřebného odpočinku a opětovného dobití energií, která ti stále více a více chybí. Využij prostoru a času, který budeš mít, k poznávání nových věcí. Konečně můžeš doufat, že se naučíš myslet více na sebe a získáš za svou práci odměny.

4.obrázek

Tobě přeji, ať v roce 2019 konečně objevíš tu správnou cestu, po které v budoucnu půjdeš a po které se chceš vydat a ať tam najdeš svou spřízněnou duši, která ji s tebou bude sdílet. Vše, co již dlouho hledáš, je ti nyní už nablízku, jen pro to musíš sáhnout. Zasloužíš si lásku i štěstí. Přináším ti vyřešení starých problémů, od kterých se chceš už delší dobu osvobodit a které ti nedají stále v klidu spát. Pokud neztratíš víru a naději, dopadne úplně vše mnohem lépe, než jsi čekal. Optimismus je důležitý a dovede tě na novou cestu, která vám přinese už jen dobré věci.

Zdroj:Esoteric