Vodnář

Únor je pro vás skvělý začátek, můžete očekávat úspěšné období, jak v lásce, tak v soukromém životě. Máte o věcech velký přehled a víte, co vás 6., 7. a 8. února a poslední dny v měsíci čeká. Únor pro vás bude skvělý čas na učení se nových věcí, rozšiřování znalostí, cestování, přihlašování do kurzů.

Můžete mít s partnerem nějaké konflikty, ale v polovině měsíce se ukáže, že budete mít ve všem pravdu. V důsledku únorového zatmění Měsíce můžete očekávat magický milostný život a mít možnost se oženit, mít dítě nebo se dokonce nechat pokřtít. Únor tedy bude skvělým měsícem pro to, abyste dokonce začali znovu svůj život, protože k tomu máte každou příležitost.

Lev

V únoru se zaměříte především na znovunavázání nebo zlepšení stávajícího vztahu s přáteli a rodinou, protože to vám může jedině prospět. Vaši přátelé mají důležité místo ve vašem srdci, a pokud jste nyní single, máte velkou šanci najít svou spřízněnou duši.

Pod vlivem Slunce bude ve vašem milostném životě následovat dobré období, znovu vzplanou touhy, romantika a vášeň, která uchvátí i vás. A i po finanční stránce se těšíte na skvělé období, tak využijte příležitostí, které nabízí únor.

Zdroj.esoteric