3.Podívejte se do zrcadla!
Ano, ano, je to možné, pokud se skutečně bavíme o zrcadlech Gesell. To je snadné: nakloňte se co nejblíže k zrcadlu a zavřete ruce před světlem, jako byste drželi dalekohled. Podívejte se pozorně, možná uvidíte obrys místnosti na druhé straně skla.

4. Použijte osvětlení.

Osvětlete skleněný povrch pomocí ruční svítilny nebo aplikace pro chytré telefony. Vypněte světla v místnosti a umístěte žárovku blízko skla. Pokud je to obousměrné zrcadlo, určitě uvidíte místnost za ním.

5. Cítíte to!

Když zrcadlo lehce stiskneme konečky prstů, zpravidla nevidíme kontakt s naším odrazem. Mezi odrazem prstu a povrchem je vždy malý prostor. V případě zrcadla Gesell budete mít možnost „cítit“ svůj odraz. Váš prst bude v plném kontaktu s odrazem.

Jak rozpoznat skrytou kameru sledování?

1. Použijte mobilní aplikaci!

Co může být jednodušší a zároveň efektivnější než speciální aplikace pro detekci skrytých kamer. Podívejte se na App Store nebo Android Market a bez problémů si stáhněte to, co vám nejvíce vyhovuje.

2. Zkontrolujte přenosná zařízení a mobilní komunikační zařízení.

Bohužel, dnes poměrně běžnou metodou pozorování jsou různá zařízení s moderními technologiemi. Jsou to naše chytré telefony, tablety a další typy zařízení s vestavěnou videokamerou.

V přítomnosti takového „video agenta“ selže jakékoli zařízení pro detekci externích kamer.

3. Sledujte blikající majáky.

Hovoříme o blikajících indikátorech umístěných v různých zařízeních – od modemu po protipožární mikrosenzory. Zpravidla mají zelené nebo červené podsvícení.

V místnosti se skrytými kamerami snadno najdete blikající světla v rozích místností nebo na stropě. Jedná se o vestavná zařízení s indikátory, mohou být i pod stoly a ve skříních.

Buďte ostražití, seznamte se se zákony a chraňte své právo na soukromí a důvěrnost

Zdroj:lunanews