Příznivé účinky betakarotenu byly poprvé identifikovány ve 40. letech 20. století. K dnešnímu dni existuje více než 200 studií, které podporují příznivé účinky betakarotenu při léčbě rakoviny.

Studie provedená ve Švýcarsku, v roce 1970, ukázal na , že muži ‚s nízkou úrovní karotenoidů v krvi mají vyšší riziko úmrtí a kvůli rakovině. Tato studie byla prováděna po dobu 12 let. Beta-karoten je také schopen chránit epiteliální tkáně , jako například do plic, krku, močového té bubliny s , střev a tlustého střeva.

V roce 1989 odborníci z University of Washington a Fred Hutchinson Cancer Research Center prokázali souvislost mezi vysokým příjmem beta-karotenu a sníženým rizikem rakoviny děložního čípku.

V obci rugo m British th Studie  se zúčastnilo Zmražené vzorky krve byly 5004 žen. Zdraví těchto žen sledovala osa několik let. Studie ukázala, že v žen , kteří neměli trpí rakovinou o 50% více beta-karotenu v krvi než v ženách, které m byla diagnostikována rakovina prsu.

Petržel posiluje imunitní systém, vylučuje toxiny a také předchází poškození volnými radikály. On a má také silný antioxidant a anti- E vlastnosti .

Tato rostlina je bohatá na silné flavonoidů E složených s , které nabízejí širokou škálu zdravotních výhod. Některá z těchto spojení jsou:

Apigenin a myricetin zabraňují tvorbě nádorů u laboratorních zvířat. To platí také pro rakovinu plic. Flavonoidy jsou důvodem, proč je česnek pro ni považován za chemo-ochrannou potravinu .

Imperatorin a isopimpinellin k ochraně před rakovinou prsu, jater a plic.

Pamatujte, že pravidelná konzumace této šťávy ničí rakovinné buňky a regeneruje tkáně bez nebezpečí chemikálií.

Můžete také vypít sklenici džusu po celý den, abyste předešli rakovině.

Pokud máte rakovinu, pijte ji 3krát denně, nejlépe 4–5 měsíců.

Složení :

  • ½ svazku petrželky
  • 5 mrkve a
  • ½ oranžové
  • 1 citron

* Pro jednu porci.

Příprava :

Smíchejte ingredience dohromady v odšťavňovači . Pamatujte, že toto množství je dostatečné pro jednu porci a měli byste si připravit tři dávky denně.

Zdroj:Fithacker