V karmickém milostném vztahu, když se dva lidé potkají, mají pocit, jako by se znali celý život. Jejich srdce jsou propojena, energie jsou stejné, vidí se navzájem v očích, jako odraz v zrcadle a jiskry a vášně zesílí jako nikdy předtím. Cítí neuvěřitelnou blízkost a myslí si, jako by se už někde setkali.

Bez ohledu na to, jak úžasné se na začátku zdají, karmické vztahy jsou těžké, únavné, plné negativní energie a mohou přinášet výzvy. Partneři v tomto vztahu jsou neuvěřitelně propojeni, ale dochází ke konfliktu a jako by jim něco nedovolovalo být spolu, v míru. Vášeň a emoce jsou to, co je svazuje, ale později se objeví velké překážky.

V karmických milostných vztazích nic nepřichází snadno a láska a spojení existují. Takto nejprve poznáte, že do vašeho života vstoupila karmická láska. Astrologové také poukazují na to, že tito lidé mají silné aspekty s Marsem ve srovnávacím horoskopu , protože Mars je planetou války a vášně.

Z takového vztahu je třeba se poučit, a když vidíte, že věci nelze napravit, distancujte se. Je důležité naučit se, co je láska, co si zasloužíte a co absolutně nechcete, pokud jde o romantické vztahy.