2. Je člověk, který je podle horoskopu Štír, dobrý přítel?

Od představitelů Štíra byste si měli udržovat odstup, i když jsou to přátelé. Tito jedinci jsou jedovatí a neváhají dát najevo svou nelibost. Buďte obezřetní, pokud máte mezi přáteli Štíra. Jsou kritičtí a ne vždy své přátele podporují. Tito „labužníci“ se neostýchají dělat si legraci z chyb druhých nebo se otevřeně škodolibě posmívat. Škodolibé poznámky od někoho s horoskopem ve znamení Štíra nejenže poškodí vaše sebevědomí, ale také vás dostanou do rozporu s ostatními známými.

3. Přátelství se znamením Kozoroha je pro vás cennější

Muži Kozoroh jako přátelé… Nestojí za vaši pozornost. Sami neztrácejí čas s lidmi, kteří pro ně nejsou užiteční. Zástupci těchto znamení nejsou schopni udržovat upřímná přátelství. Pokud se s vámi chtějí přátelit, vězte, že k tomu mají důvod. K dosažení vlastních cílů zástupci Kozoroha často využívají lidi k osobnímu prospěchu. Jakmile dosáhnou svého cíle, mohou se jednoduše vzdát „přátelství“, které jste nevědomky považovali za něco cenného. Dávejte si pozor, aby vás Kozorozi nezneužili.

Zástupci každého z těchto znamení zvěrokruhu nejsou dobrými komunikátory. Pokud máte přítele ve znamení Berana, Kozoroha nebo Štíra, dejte si pozor, abyste se nedostali do problémů, a neustále je hlídejte, protože vás stoprocentně dostanou do krizové situace!