Laktózová intolerance

Tyto dva typy alergií spolu velmi úzce souvisejí. Pokud se zjistí, že nesnášíte laktózu, pravděpodobně máte intoleranci lepku. A naopak. Sledujte, jak se cítíte po jídle.

Chronická únava

Tento příznak může znamenat cokoli. Pokud však spíte 8–9 hodin, v práci se příliš nenamáhejte, ale přesto se probouzejte zabití, měli byste zcela jasně kontrolovat svoji výživu.

Časté změny nálady 

Ve zdravém těle zdravá mysl. Pokud jste bezdůvodně nervózní, dostanete depresi a pak najednou třepete jako motýl se skutečným štěstím ve tváři, vězte, že vám něco není v pořádku. Lepek velmi úzce souvisí s našimi emocemi. Možná byste tomuto prvku měli věnovat pozornost.

Bolest břicha

Žaludek bude jedním z prvních, kdo si stěžuje. Zkuste vyloučit ze stravy lepek a laktózu a pravděpodobně se budete cítit lépe.

Závrať

Pokud jste se nezamilovali, venku není jaro, ale po každém jídle jste tak nemocní, zapněte alarm. Mnoho lidí s intolerancí na lepek má pocit, že jsou neustále v mlze.

Pokud na vás všechny tyto příznaky najednou zaútočí najednou, spěchejte k lékaři. Vyloučením určitých potravin ze své stravy se budete opět cítit v tom nejlepším možném stavu!

ZDROJ:FITHACKER