Zdraví

Obvykle je snadné zachytit přebytek a zadržování vody je také vaší funkcí, která může vést k otokům. V Japonsku je krevní skupina 0 spojena se zvláštní osobností. Zaměstnavatelé se vás během pohovoru mohou dokonce zeptat na vaši krevní skupinu.

Krevní skupina 0 je považována za odpovědnou, oddanou, organizovanou, pracovitou a praktickou. Věří, že nuly jsou lépe schopné soustředit se na své úkoly.

Jejich předkové byli lovecké národy, které musely dokonale sledovat a ocenit své prostředí, aby přežily.

Hyperaktivita

Lidé s krevní skupinou 0 jsou obvykle hyperaktivní a impulzivní, když jsou pod vysokým tlakem, takže mohou být někdy podrážděnější než jejich vrstevníci. Tento vyšší stupeň citlivosti v kombinaci s nezdravým životním stylem je může předurčovat k různým metabolickým onemocněním, jako je inzulínová rezistence, cukrovka, hypotyreóza.

Jsou také náchylní k přetížení žaludeční kyselinou a gastrointestinálním vředům.

Odborníci naznačují, že krevní skupina 0 by se měla vyhýbat kofeinu a alkoholu, ale alespoň ji udržovat na co nejnižší úrovni. Je to proto, že tyto sloučeniny mají špatný účinek na nervový systém a kardiovaskulární systém, mohou způsobit vysoký krevní tlak, zvýšenou srdeční frekvenci a silný srdeční rytmus.

Zdroj:otpercpiheno.com