BLÍŽENCI

Slepá víra v někoho, kdo si to nezaslouží, vám bohužel přinese mnoho bolesti. Pravda rozbije všechny vaše naděje a přesvědčení o osobě, kterou milujete. To je pro vás a vaši lásku těžká rána. Bezmezně věříte v lásku, což je dobře, ale také bezmezně věříte v někoho, kdo si to nezaslouží.

Vy byste svého milovaného nikdy nezradili, ale váš partner ne. Váš partner si hraje s vašimi emocemi jako nikdy předtím. Podvádění bylo vždy vaší poslední možností a nikdy jste si nemysleli, že to zažijete. Ale přesně to se chystáte zažít. Bohužel brzy zjistíte, že to není jediný případ, kdy vás váš partner podvedl. Nebylo to jen jednou nebo dvakrát, kdy vás podvedl. Příliš jste svému partnerovi odpouštěli. Velká důvěra, kterou jste partnerovi projevili, mu dala křídla a pak se to stalo. Možná kdybyste byla trochu skeptičtější, kdybyste spolu více mluvili, nemuselo se to stát. Váš partner však možná není takový, za jakého jste ho považovali, a tak se pravděpodobně bude odvíjet i váš osud.

Ať už je váš smutek nebo zklamání jakékoliv, nezoufejte. Hledejte dál a najdete toho pravého pro vás. Dejte takovému člověku lásku, protože takový člověk pro vás existuje. Věřte v lásku, protože láska přijde. Pak přijde pravá a upřímná láska, kterou si zasloužíte.