O několik týdnů později Tim řekl, že chce, aby našli jeho biologického otce. Rodiče jeho rozhodnutí respektovali, ale báli se, co se může stát. Pomocí dalšího testu DNA našli ženu, o které si mysleli, že je Timova biologická teta. 

Při dalším pátrání našli blog, který psal jeho bratr Devin McNeil, který žije v Coloradu. Zjistili, že je ženatý a má děti. Na internetu našli Devinovo číslo a mysleli si, že zavolání změní jejich život.

To však Tim chtěl a v březnu 2021 Wanner na číslo zavolal. Tehdy sedmačtyřicetiletý Devin byl podle Wannera pochopitelně skeptický, ale souhlasil, že podstoupí test DNA; o dva dny později spolu mluvili přes FaceTime. Donna měla velké obavy, ale přiznala, že Devin a Kelly, jeho 46letá manželka, jsou velmi milí lidé a nic se od nich neočekává.

“ Žádná bitva o opatrovnictví by se nekonala, „protože jsme všichni věřili, že Wanner je Timův otec“. „Chtěli jsme jen vědět, jak se to stalo a co máme dělat,“ říká Donna. „Uvědomili jsme si, že jsme byli na stejné klinice IVF ve stejný den před 14 lety. Já jsem tam byla na odběru vajíček a Kelly tam byla na přenosu embryí našeho prvního syna Talona.“ Neuvěřitelná pravda Testy DNA potvrdily, že Devin je otcem Tima.

Tým byl nadšený, když se dozvěděl, že Devina našel, a v červnu 2021 se oba setkali tváří v tvář v parku nedaleko jejich domova.“ Snažil jsem se zůstat klidný, když jsme se ve čtyřech vítali s Devinem a Kelly a jejich dětmi Talonem (15), Paxtonem (10) a Londyn (8).“ Donna přiznala: „Tohle je můj život: „Jsem na ně tak pyšná.“ Bylo to neskutečné, když mě objímali cizí lidé, ale když si děti začaly hrát, moje úzkost trochu opadla.“ Když se Tim šel Devina zeptat na několik připravených otázek, například jak je na svůj věk vysoký, a Donna viděla, jak si spolu dobře rozumí, mohla si konečně oddechnout.

„Bylo zvláštní vidět je spolu, ale bylo to dobré. Cítila, že mají mnohem víc společného v chování a zájmech než ve vzhledu. O několik hodin později se Wanner zeptal Tima, jestli se chce vyfotit s Devinem, a Tim řekl, že se chce vyfotit s jejich otcem. Donna řekla: „Když to zvládne se ctí on, zvládnu to se ctí i já. Díky pravidelným textovým zprávám, telefonátům a videochatům se s Devinem, Kelly a jejich dětmi znovu setkali v listopadu 2021 a loni v létě je navštívili v Coloradu. V roce 2022 se s klinikou mimosoudně vyrovnali.

„Stále nevím, jak se to stalo, a jsem zklamaná, že toto odvětví řádně nechrání rodiny, kterým slouží, Kelly a Devin jsou úžasní lidé. Cítíme se jako rozšíření naší rodiny. Žádná tajemství, žádný stud, jen dvě rodiny, které řeší problémy lásky a přátelství,“ vysvětluje Donna.