Lev

Jste znám svou nerozvážností a kreativitou. Je to vaše odhodlání, kvůli kterému vás lidé obvykle nenávidí. V podstatě ti, kdo nenávidí, ti všichni závidí, kdo jsi, protože to je to, co pro sebe chtějí.

Panna

Nenávidí vás, protože jste schopni vykonávat úplnou kontrolu nad sebou a být v dokonalé harmonii se svými cíli. Jste někdo, kým se nemůžete stát.

Váhy

Jste velmi ochotní a přátelští, takže lidé jsou s vámi obzvlášť rádi. Je však pro ně frustrující, že na vás neustále míří reflektory, a proto se cítí opomíjeni.

Štír

Jste vášnivý, pracovitý a odhodlaný člověk a také velmi tajemný. Mnoho lidí neví, jakou tvář ukážete, a kvůli vašim změnám nálad je pro některé z nich těžké vás nenávidět.

Střelec

Máte schopnost být vždy optimističtější a vtipnější než vaše okolí. Ze své podstaty to snadno pochází od vás. Dokážete přimět lidi, aby se podívali na slunnější stránku života a nepropadli depresím.

Kozoroh

Máte vlastnosti, které se ostatní neustále snaží zvládnout, jako je trpělivost, sebeovládání a vytrvalost. I když lidé tyto vlastnosti ocení, budou se cítit lépe, když ztratíte trpělivost, stanete se nejistými a budete mít o sobě pochybnosti.

Vodnář

Je o vás známo, že vás neovlivňují negativní věci a myšlenky druhých. To je vlastnost, kterou o sobě chce každý vědět. Kvůli své nezávislosti a jedinečnosti frustrujete více lidí, než si myslíte.

Ryby

Druh jemného soucitu a něhy, ve kterých jste mistr, nebo jen pár věcí, které máte. Lidé tyto vlastnosti oceňují, ale jsou také žárliví a budou se vám snažit tykat.

Zdroj.esoteric