Vzduchový prvek

Blíženci, Vodnář, Váhy

Ti, kteří se narodili se vzduchovým prvkem, jsou náchylnější ke klaustrofobii (pocit uzavřenosti, strach z uzavřených prostor). Potřebují svou životní krev, volný pohyb vzduchu. V uzavřených nebo přeplněných místnostech budou ve stresu. Ve většině případů to lze vysledovat až k těžkému traumatu v dětství, které nebylo řádně léčeno.

Řešení

– psychoterapie, která tento strach eliminuje

-osobní projev zkušenosti; zkuste záměrně trávit více času uvnitř

– léčivé přípravky předepsané lékařem, jejichž pravidelná konzumace dočasně odstraňuje strach z porodu,

Element země

Býk, Panna, Kozoroh

Domorodci ze zemského prvku se často stávají aerofobními (strach z létání). Cítí se nepříjemně, když se od nich jejich životodárný prvek, země, vzdaluje. Jsou podráždění, pokud necítí stabilní zem pod nohama. Většina prvků vzduchu se rodí s preferencí pro vlak, metro, trolejbus a auto před všemi ostatními (zejména letadly).

Řešení

– postavte se tématu nebezpečného létání a pokuste se cestovat letadlem, abyste snížili jeho obavy.

– v těžkých případech může hodně pomoci psychologická intervence

Vodní prvek

Rak, Štír, Ryby

Při zrodu vodního živlu, tzv sociofobie. To se projevuje tím, že ve větší společnosti člověka chytne úzkost a cítí, že ho všichni sledují, každá malá chyba je podrobena drobnému zkoumání. Proto se nemůžete ani rozvinout, nemůžete se cítit dobře. To vše lze také vysledovat až ke zneužívání v dětství, kdy některé jeho chyby ve společnosti byly přehnané a příliš zveličené, takže měl pocit, že vždy dělá chyby, a pokud ne, musí být neustále ve střehu. chtít být „vybíravý“.

Řešení

– pečlivé plánování sociálních interakcí

– realistické posouzení jakékoli situace, která nastane

Zdroj:twice.hu