Únor může představovat vysoká zdravotní rizika

Únor bude podle numeroložky nejtěžším měsícem příštího roku a i tento měsíc je potřeba dávat velký pozor na své zdraví. Myslí si, že nemáme důvod předpokládat, že se v blízké budoucnosti zbavíme temného období za sebou, ale zároveň dodává, že se situace může obrátit k lepšímu a že síla pozitivního myšlení může zničit cokoli, ale my máme se to ještě nenaučil.

Listopad může být důležitý i z numerologického hlediska, jedná se totiž o 11. měsíc, a tak můžeme opět pocítit působení čísla 2. 11.11 a 22.22 představují čtyři nesrovnatelné síly a jejich výsledkem je skutečný vír. „Tento vír nás může osvobodit od veškeré negativity prostřednictvím našeho pozitivního myšlení a touhy zbavit se zla. Síla pozitivního myšlení může zničit cokoli, ale ještě jsme se nenaučili pozitivně myslet, budovat,“ říká Voropchievici .

Obecně je šestý rok o rodině , o všech kolem nás a pro každého je nejdůležitější chránit své rodinné příslušníky. Zároveň bude rok 2022 také rokem rozhodnutí, protože rok charakterizovaný číslem 6 má vždy duality: svatbu a znovusjednocení, ale může být i rokem rozchodu.

Jsou tu i vnější faktory, které nás ovlivní: v příštím roce se nám otevře více příležitostí, mohou to být i nové pracovní příležitosti, takže je třeba využít příležitosti a postavit se na nohy.

V roce 6 není místo pro nejistotu , protože potřebujeme zajistit životní podmínky pro naši rodinu.

Číslice 6 zároveň také znamená, že v příštím roce můžeme očekávat velkou externí pomoc a spolupráci.

Číslo 6 je rokem klidu, ale jsou zde i destabilizující faktory. Někde v našem podvědomí se po zkouškách, kterými trpíme, začínáme probouzet. Začínáme se hlouběji analyzovat, víme, co chceme, rozhodujeme se v soukromém životě.

Vesmír nám poskytuje příležitost, abychom si navzájem lépe porozuměli, naučili se vážit si těch, kteří byli po našem boku, i těch, kteří k nám byli nepřátelští.

Uvědomíme si sami sebe a zvýší se nám sebevědomí. „Nemůžeme zůstat na kolenou příliš dlouho, musíme vstát a naučit se chodit. Rok číslo 6 znamená, že automaticky bude někdo, kdo pomůže. S ohledem na to se můžeme rozhodnout, koho přijmeme a koho ne,“ říká numeroložka.

Podle jeho názoru bude příští rok i přes potíže o něco lepší než ten předchozí, ale musíme být pozornější k některým věcem: „Především je třeba dávat pozor na sebe, udržovat si zdraví a vztahy. ,“ varuje numeroložka.

Zdroj.esoteric