V roce 2021 nám nebude laskavé ani počasí, podle proroctví zasáhnou svět povodně na jaře a v následujících měsících. Nostradamus říká, že změna klimatu ovlivní planetu, ale světoví političtí vůdci se dohodnou na možném řešení emisí látek znečišťujících ovzduší.

„Uvidíme, jak voda stoupá a Země pod ní klesá,“ předpovídal. Musíme očekávat obrovské povodně v Evropě a Maďarsko nebude výjimkou. „Na jaře roku 2021 se některé země budou muset vypořádat s rozsáhlými povodněmi.“ Zaplaveny budou také Maďarsko, Itálie, Česká republika a Spojené království.

V ohrožení však není jen Evropa, protože i lidé žijící na americkém kontinentu čelí obrovským problémům. V první polovině roku a v létě se v Americe očekávají ničivé hurikány. Rostoucí anomálie počasí způsobují katastrofy, zejména na Floridě, v Texasu a v New Orelans.

Ale Nostradamovo proroctví zde není.

Lidé ve Spojených státech musí být také připraveni na „Velké zemětřesení“, které se šíří přes kontinent přes pět set mil. V Americe se Země stěhuje z Kalifornie do Kanady. Věštec také odhalil sílu zemětřesení. Nostradamus věří, že na Richterově stupnici je třeba očekávat katastrofu 8. úrovně.

Zdroj:vilagunk.hu