Okvětní lístek

Pokud máte narozeniny 5., 14. nebo 23. den.

Ženský okvětní lístek je extrémně přizpůsobivý, a proto ji tak milují ve společnosti, a samozřejmě kvůli jejímu bystrému vtipu a vynikající inteligenci. Je však třeba dbát na to, aby nikoho neurazili, protože z jedné chvíle na druhou se to může stát zuřící zuřivostí. Nelíbí se mu možnost svobodně se rozhodovat. Někdy by nezaškodilo trochu trpělivosti.

Miluje flirtování! Se svým vynikajícím smyslem pro humor a nápadnými texty sundá kohokoli z nohou. Ve vysoké míře zvládl umění svádění, ale někdy překračuje určité hranice. Musíte mít rovnocenné postavení se svým partnerem a hledat párty, se kterou si můžete také promluvit.
Hodí se: všechny květiny

mák

Pokud máte narozeniny 6., 15. nebo 24. den.

Poppy má velmi dobré instinkty. Cítí téměř všechno, takže se před ním nemůžete hodně schovat. Rozumí řeči těla a je také naladěn na vibrace duše toho druhého. Často sní, a proto je velmi citlivý. Když mu země vyklouzne zpod nohou, má sklon se vyhýbat realitě a uniknout do světa snů. Sebezničení není daleko od toho, takže tomu věnujte pozornost!
Ve vztahu je velmi romantická, její partner se vedle ní cítí výjimečně. Téměř pronásleduje lásku, dokonce se několikrát oženil, pokud se jeho vztah s bývalým partnerem zhoršil. Vznáší se před ním ideální obraz a díky jeho smyslnosti jej dokonce najdete ve skutečnosti.
Hodí se: Rose, panny panny Panny Marie. Orchidea

Orchidej

Pokud máte narozeniny 7., 16. nebo 25. den.

Orchidej je velmi citlivý a emotivní. Je upřímný do extrému a velmi ho mrzí, když musí někoho zklamat nebo se ho pokusit podvádět. Unikne před konflikty, protože si vezme všechno k srdci. Pokud je o to požádán, je ochoten kdykoli pomoci. Ve všední dny vypadá v očích těch, kteří ho neznají, jako tichý, osamělý a rezervovaný člověk. Snaží se mít stabilní a šťastnou rodinu.
S nikým se nespolupracuje, je velmi náročný na svého partnera, protože nezáleží na tom, koho uvidí. Věrnost absolutně autoritativní, vychovává hluboké emoce pro vaše milované, usiluje o klidný a vyvážený vztah.
Hodí se: Slunečnice, pantofle Panny Marie, Margaret

Sedmikráska

Pokud máte narozeniny 8., 17. nebo 26. den.

Margaret je nesmírně pevná a vždy se drží svých zásad a originálního nápadu. Přesto nebude v očích ostatních znechucen, snad kvůli jeho nerozvážnosti k němu mnozí vzhlédnou. Musí být občas trochu sám, v tom případě se úplně uzavře a soustředí se jen na sebe. Nemáte mnoho přátel, ale vždy se na ně můžete spolehnout. Opatrní, neustále podezíraví, díky čemuž můžete být dokonce paranoidní.
V lásce je pro něj důležitá něha a on miluje dávat a přijímat. O vašich vztazích nerozhoduje sexualita, ale staví to na emocích. Z toho, co považuje za Pravdu, je velmi zklamaný, ale od té doby bude jeho život úplný.
Vhodné pro: chrpa, pivoňka, mák, slunečnice, růže

Růže

Pokud máte narozeniny 9., 18. nebo 27. den.

Růže je v přírodě velmi divoká, rychle sama paprika. Protože otevírá ústa, než si myslí, často se dostane do nepříjemné situace. Aby byla jeho rodina posvátná, jeho blízcí se na něj mohou absolutně spolehnout. Má vážný morální systém, často soudí ostatní, i když je také bezchybný. Stanovuje si cíle v krátkodobém i dlouhodobém horizontu a dosahuje jich jeden po druhém.
Není příliš vytrvalý v lásce, žádné dlouhé vztahy. Jeho podstatou je erotika, vášnivá, divoká a nezastavitelná. Není příliš opatrný, své lásce věnuje při prvním vzplanutí téměř vše a to také očekává.
Hodí se: s máky, panenkami Panny Marie

Zdroj:youtube