1. Ano!

Jste jedním z mála lidí, kteří si zachovávají svou víru a přítomnost duše i v nejtěžších situacích. Ani teď se nevzdávejte! Vaše vytrvalost a trpělivost přinese ovoce a problém bude brzy vyřešen! Důvěřujte sobě i ostatním!

2. Ano! ALE ne dnes a ne zítra!

Je tu někdo, kdo se vám snaží dostat do cesty a snaží se zamotat každou nit kolem vás. Je velmi důležité, abyste se nestretli! Pokuste se najít mírové a pozitivní řešení situace.

3. Ano!

Události příštích dní předčí všechna vaše očekávání. Nespěchejte, využívejte své rezervy moudře. Pokud tak učiníte, všechno bude sloužit vašemu pokroku. Buďte trpěliví a vytrvalí pro nadcházející čas.

4. Ano! Hodně štěstí s vámi!

Musíte se jen těšit na další šťastné období. Štěstí vás nyní doprovází, nemáte důvod pochybovat o tom, že všechno jde dobře.

5. Dobrý čas, dobré místo.

Nyní je celá vaše pozornost na vás. Toto je vaše šance ukázat vám, že vám opravdu můžete důvěřovat. Nikdy netaktujte, protože byste mohli ztratit sebevědomí, které jste do sebe vložili.

6. Věci se zhoršují, než jste si mysleli.

Výchozí bod byl bohužel špatný. Věci nejsou tak, jak jste si původně mysleli. Poslouchejte názory svých blízkých a nehonte marné sny!

7. Řešení dosud nepřišlo.

Nebojte se a problém žvýkejte! Dejte si čas a zkuste si ten okamžik užít. Brzy se vše samo změní.

8. Buďte opatrní!

Nevěřte všemu, co říkají ostatní. Udržujte si odstup a nevěřte všem. Nyní vidíte vše v lepší barvě, než ve skutečnosti je. Buďte opatrní, abyste nebyli zklamáni!

9. Nepochybně uspějte!

Ale sám bez pomoci to nepůjde. Sdílejte svůj problém s dobrým přítelem, který vidí věci realisticky.

10. Ano! Nenechte se však zmást!

Důvěřujte si a spolehněte se na své intuice. Buďte silní a nebudete zklamáni!

11. Bylo by předčasné dostat odpověď.

Ještě není čas na odpověď. Buďte trpěliví a odpověď vám brzy přijde v nejlepším čase, což bude určitě pozitivní.

12. Je to velmi možné!

Všechno dopadne mnohem rychleji a pozitivněji, než si myslíte. Vyvarujte se negativního poškrábání lidí a obklopte se těmi, kteří jsou upřímní ke svým přátelům a věří ve vás!

13. Všechno jde podle plánu!

Pokud zdržujete a váháte, může to být pro lidi zavádějící. Budou věřit, že jste nespolehliví a nepředvídatelní. Neslouží to vašemu dobru. Rozdělte tento obrázek! Více lidem se to líbí, než si myslíte.

14. Všechno bude v pořádku!

Ale pouze pokud to uděláte! Udělejte krok ke svému cíli ještě dnes a neváhejte! Převezměte kontrolu, vaše nápady budou korunovány úspěchem.

15. Ano! Hodně štěstí na vás čeká!

Brzy budete mít nečekané štěstí. Nedělejte nic, jen počkejte! Ukvapené kroky nyní nevedou k výsledkům.

16. Všechny vaše sny se stanou skutečností!

I když ne podle vašich představ, ale všechny vaše naděje se naplní. Buďte připraveni na řešení a buďte flexibilní! Nevylučujte různé možnosti!

17. Odpověď je stále otázná!

Přemýšlejte znovu o tom, co chcete. Možná jste nastavili laťku příliš vysoko. Situace se zatím nezmění. Pokud jste objasnili, co opravdu chcete, vaše situace dopadne dobře. Poslouchejte, co naznačuje váš vnitřní hlas!

18. Můžete očekávat potíže.

Zotavení ze zklamání vyžaduje čas. To však neznamená, že se musíte vzdát svých tužeb. Naopak: události budou mít pozitivní účinek. Mnoho lidí je po vašem boku, takže se váš okruh přátel rozšíří o milé lidi!

19. Nedůvěra a hněv jsou daleko od vás!

Pokud však své obavy neopustíte, přijdete o úspěch! Máte-li štěstí na své straně, nebuďte nejistí a příliš pokorní! Pusť ty pocity! Buďte k lidem otevření a laskaví!

20. Ano!

Štěstí brzy přijde do vašeho života! Nepochybujte o pozitivním výsledku! Štěstí vás bude na vaší cestě provázet dlouhou dobu.

21. Ano!

Splnění toho, co si přejete, vyžaduje jen malé úsilí. Buďte odvážní a riskujte, nasbírejte všechny své silné stránky a podnikněte poslední kroky na cestě k úspěchu! Věnujte pozornost věcem ve vašem prostředí a pamatujte: neexistují žádné náhody!

Zdroj:joportal.hu