3. Snové a experimentální

Vaše láska je téměř nekonečná. Člověku , kterého jste si vybrali jako pár, dáváte vše, lásku prožíváte jako společnou cestu plnou možností. Jste zasněná a optimistická osobnost. Nevzdáte se žádného konfliktu, který vám dvěma stojí v cestě. Pokud je to nutné, pracujete neúnavně a kreativně na vytváření harmonie a štěstí.

4. Hravý a loajální

Milujete stát na pevných nohách, milujete harmonii a transparentní, čisté situace. To ale neznamená, že byste se nudili a nebyli byste společnými smíchy, dobrodružstvími a hrami. Především od svého vztahu doufáte, že vám oběma poskytne intimitu a intimitu .

5. Touha po bezpečnosti

Je velmi důležité, abyste se cítili bezpečně. Je důležité vidět jasně, ceníte si přímosti, poctivosti, poctivosti. Tyto hodnoty vám mohou skutečně poskytnout dobrý čas se svým partnerem. Musíte vědět, že se na toho druhého můžete spolehnout a spolehnout – a dáte to sobě.

6. Romantický a vášnivý

Život vedle vás je barevná, vášnivá smršť. Vyhýbáte se obvyklému, rutině. Bubláte, vibrujete a držíte partnera v společném životě. Jste opravdu romantická postava, vaše srdce je plné lásky, když se k vám ten druhý přiblíží.

Zdroj:esoteric