Lidé, jejichž jméno začíná písmenem „B“, jsou nejvíce zdobeni četnými lidskými vlastnostmi a jsou jimi nejznámější. Vždy u nich můžete zaznamenat velkou laskavost a spolehlivost. Dělají to všechno, dělají to ve jménu dobra a nikdy nemohou způsobit smutek jedinému člověku, pokud si to nezaslouží, lidé, jejichž jméno začíná na „B“, se narodili, aby dělali druhým radost, a nějak by pro ně vyvolalo smutek. Spolehlivost je také hodně zdobí, stěží jsou na tomto světě spolehlivější lidé než oni, všechno, co říkají, že udělají, opravdu dělají, hodně jim záleží na slovu a není nic, co by je mohlo „překročit“ tvé slovo.

Na lidech, jejichž jméno začíná na „B“ je zvláštní to, že jsou velcí snílci, mají mnoho snů a mnoho přání, ale nepočítají s tím, že se jim něco splní samo, a proto bojují. protože jsou schopni uskutečnit všechny své sny a přání.

Nikdy nelze očekávat špatné skutky od lidí, jejichž jméno začíná písmenem „B“, starají se o vše, a lidé, jejichž jméno začíná písmenem „B“, se nejvíce starají o jejich poctivost a důstojnost, nikdy nedělají nepoctivost věci fungují a nikdy nechtějí ničím pošlapat svou důstojnost.

Lidé, jejichž jméno začíná na „B“, jsou velmi oblíbení, jsou prostě úžasní, mají velké srdce a díky tomu mají své nezastupitelné místo v životech mnoha lidí.