Během následujících měsíců byla Kycie v nemocnici a mimo ni. Chudák holčička se musela všechno znovu naučit. Strávila čas na fyzioterapii, kde se učila, jak se posadit a znovu mluvit, a zdálo se, jako by věci vypadaly nahoru. Kycie tak tvrdě bojovala s nemocí a odmítala se vzdát. Mezitím Jamie a Josh pokračovali v zveřejňování aktualizací na Facebooku o diagnóze jejich dcery. Netrvalo dlouho a jejich stránku sledovalo 40 000 lidí a posílali rodině své neustálé modlitby a podporu.

Kycie to bohužel nezvládla a v červenci 2015 zemřela na klíně svého otce. Joshua Terry informoval všechny, kdo se za malou holčičku modlili, tím, že s nimi sdílel tuto zprávu: „Kolem 4:30 dnes ráno Kycie Jai mírumilovně zemřela. v náručí svého otce a s matkou po boku. Máme zlomené srdce, ale jsme vděční za Plán spásy a usmíření Ježíše Krista. „Ačkoli zdrceni smutným úmrtím jejich dcery, rodina Terry se rozhodla, že si vezme za své poslání dokumentovat Kyciein boj a zvýšit povědomí o smrtelných důsledcích diabetu 1. typu na Facebooku a dalších platformách sociálních médií. Nechtěli, aby smrt jejich dcery byla zbytečná, více síly pro rodinu Terry!

Dnes příběh Kycie pomáhá zvyšovat povědomí o nediagnostikovaném diabetu 1. typu. Její rodina zdokumentovala boj své holčičky s nemocí na Facebooku a také zorganizovala sbírku. Kampaň zatím vybrala neuvěřitelných 55 000 $! Rodina Terry také založila webovou stránku s názvem kissesforkycie.com, kde sdílí svůj příběh a nabízí různé zdroje.

Zdroj/Little Things