Od té doby BonBon seděl u cesty. Žena, která žije v okolí, si všimla opuštěného pejska, bylo jí ho líto a chtěla si ho odvést. BonBon se jí však vytrhl a znovu si sedl k cestě. Místní obyvatelé mezitím bonbon pravidelně přinášely jídlo a starali se o něj. Pes však nikoho nepřijal jako nového pána. Tělo měl špinavé a plné ran, ale stále oddaně seděl u cesty a čekal na svých majiteľov.Začiatkom září si psa všiml jistý Thajec a zveřejnil jeho fotografie na Facebooku. Příběh oddaného zvířete se dotkl mnoha uživatelů sociální sítě a začal kolovat po internetu.

A stal se zázrak: Zpráva se podle thajských novin    dostala i k bývalým majitelem bonbon. Ti si dosud mysleli, že BonBon dávno zemřel. 9. září si pro něj přišla máma Noi a dcera Pinnuchawet, aby si ho vzali domů. BonBon vzrušeně a radostně vrtěl ocasem, ale když se konečně setkali, nebyl ochoten následovat Noi domů.

Noi a Pinnuchawet se tedy rozhodli, že by bylo lepší nechat ho v péči sousedky, ony dvě ho budou navštěvovat a vezmou ho k veterináři na kontrolu. Zdá se tedy, že psí příběh po čtyřech letech dospěl k šťastnému konci. BonBon má díky několika dobrým lidem nyní dvě milující paničky!

Zdroj.Somzena