1. července – Superměsíc

Superměsíc je nejnebezpečnějším typem úplňku. Bude tak blízko Zemi, že i na obloze bude velmi působivý a větší než obvykle. Bude to mít také silnější dopad na naše životy, štěstí a náladu. Měsíc bude 13. července v Kozorohu, v důsledku čehož budeme o něco více odtažití, otočení k sobě. Více než ve společnosti nás bude bavit trávit čas o samotě.

  1. července – konjunkce Slunce a Merkuru

Konjunkce je negativní aspekt t, který se vyskytuje nejčastěji mezi Sluncem a Merkurem, protože jsou vždy na stejné straně Země. Astrologové radí, abyste v tento den neopouštěli svou komfortní zónu, nechodili daleko a neutráceli spoustu peněz. Lidé, pro které je ješitnost jejich silnou stránkou, by mohli ztratit vše, co v poslední době získali.

  1. července – Jupiter retrográdní začíná

Poslední nebezpečný červencový den je dnem, kdy začíná retrofáze Jupiteru. V této poloze planeta zůstane až do 24. listopadu. Během těchto měsíců se může stát spousta špatných věcí. Můžeme ztratit sílu intuice , stát se chamtivými, nekompromisními. S největší pravděpodobností již 28. července pocítíme první vlnu negativity, vyjádřenou v podobě pocitů úzkosti a nedostatku motivace.