Jeho závislost na alkoholu a drogách zanechala na vnější straně důkladnou stopu. Ani nevypadá jako jeho staré já. Jeho obličej je pokryt hlubokými vráskami a jeho dřívější hříšně modré oči ztratily svou zářivost. Je nejméně o 10 let starší než jeho věk!

Priestley připustil, že se při několika příležitostech cítil velmi osamělý, protože ho od něj odstrkovali prakticky všichni: jeho rodina, přátelé a dokonce i agentury, které mu původně pomáhaly zahájit hereckou kariéru.

„Moje rodina to nechala na můj vlastní vous.“ Při pohledu zpět mě naplňuje hrůzou, že mě všichni nechali úplně na pokoji. Nemohl jsem se na nikoho spolehnout, nikdo vedle mě nebyl. Byl jsem nucen dělat všechno sám. “ Herec si vzpomněl.

V únoru 1999 se Jason oženil s krásnou Ashlee Petersenovou na soukromém obřadu na jachtě v Miami. Jejich manželství však trvalo jen deset měsíců, právě kvůli mužovým škodlivým vášním. O rok později našel kanadský herec skutečnou lásku v osobě Naomi Lowde . Narazili na sebe na bráně v Londýně a od té doby jsou nerozluční. Byli sjednoceni v roce 2005 na Bahamách.

Jason Priestley, povzbuzený matkou, se stal hereckou profesí, která byla jinak zpěvačkou a tanečnicí. Kariéra chlapce začala výrobou televizních reklam a poté získala menší role v různých televizních seriálech. Slávu a uznání mu však přinesla série Beverly Hills 90210, ale zpětně, ačkoli by neměl …

Raising The Bar To End Parkinson’s – Arrivals Featuring: Jason Priestley Where: Studio City, California, United States When: 27 Jul 2016 Credit: FayesVision/WENN.com

Zdroj:doily.hu