Země jako zkušební místo

I když kniha nejde tak daleko jako já, moje teorie je, že Země je jednou z nejvíce infikovaných planet v říších multivesmíru. Pouze ty nejstatečnější duše se zavazují, že se narodí na Zemi v lidském těle a připraví je o jejich minulé vzpomínky.

Odtud je život mnohostrannou výzvou:

  1. Musíte přijít na to, kdo jste a proč jste tady
  2. Musíte se naučit rozpoznat a překonat zlo (tyranie, otroctví, útlak, vláda atd.)
  3. Musíte se naučit šířit lásku, soucit, léčení a poznání

Po naší smrti budeme souzeni vyšší mocí a soud bude brát v úvahu naše výkony v těchto oblastech. Je sebepoznání měřitelné? Udělali jsme něco užitečného, ​​abychom porazili zlo? Vyjádřili jsme svou lásku a soucit, abychom pomohli ostatním pozvednout se v jejich znalostech a povědomí?

Jak si mnozí uvědomili, naprostá většina lidí v těchto testech neuspěje. Zemřou jako zahořklí, sobečtí, materiálně závislí a zlí, chamtiví přisluhovači, kteří se mylně domnívali, že mohou vyhrát hru do konce svého života a přitom selžou v nejdůležitější soutěži Stvořitele.

Nejdůležitější součástí lidského života není vydělávat peníze nebo ovládat druhé, ale dosáhnout vyššího „místa“ v této simulaci zvané „život“ tím, že budeme vzdorovat zlu a šířit lásku, vědomí a pravdu.

Pro ty, kteří respektují život, kteří praktikují pokoru a sebepoznání, kteří hledají poznání a moudrost a zároveň vzdorují tyranii, útlaku, nevědomosti a zlu, si myslím, že si tyto duše potřebují vybrat ve větším multivesmíru speciálnější úkoly. Toto je „skutečná“ existence. Tento život na Zemi je pouhou snovou simulací, kdy se duše na krátkou dobu propojí se syrovou biologií naší planety, což ve skutečnosti vypadá jako mrknutí oka v širším pohledu.

Ve skutečnosti jste mnohem víc než vaše tělo. Ve skutečnosti je vaše duše nekonečně vědomější, inteligentnější a kreativnější, než zažíváte nebo vyjadřujete prostřednictvím svého lidského mozku. Pokoušet se zažít plnou realitu prostřednictvím omezeného fyzického mozku lidské bytosti je jako pokoušet se naučit hmyz získat hudbu jako Mozart.

Multivesmír se hemží inteligentním životem, včetně multidimenzionálních bytostí, a
cesta doktora Alexandra potvrzuje, že inteligentní život sahá daleko za Zemi. Jak popisuje ve své knize:

Viděl jsem mnoho životů v nesčetných vesmírech, včetně těch, jejichž inteligence je mnohem vyspělejší než lidská. Viděl jsem nespočet vyšších dimenzí, ale jediný způsob, jak je poznat, je vstoupit a zažít je přímo. Nelze je pochopit ani se je naučit z dimenze dolního kolena. Z těchto vyšších světů můžeme vstoupit do našeho světa kdykoli a kdekoli.

To nejen dokazuje existenci dalších inteligentních civilizací v celém vesmíru, ale také multidimenzionálních bytostí, které vystupují a vstupují do naší reality, jak se jim zlíbí.

V každé kultuře světa bylo pořízeno bezpočet záznamů o vyspělých starověkých civilizacích, které navštěvovaly naši Zemi a možná byly dokonce smíšené s ranými lidmi. Již rané křesťanství mělo představu, že může zasáhnout z vůle multidimenzionální bytosti (Boha), a tedy mimo prostor a čas.

Alternativní výzkumníci jako David Icke také mluví o multidimenzionálních bytostech, které navštěvují Zemi a infikují naši planetu zlem. Icke říká, že naší planetě globálně vládnou transformativní plazi, kteří napadli náš svět, aby ovládli a zotročili lidstvo. Ačkoli nic takového v knize doktora Alexandra nenajdeme, není to v rozporu s jeho tvrzeními o Bohu, která prožíval v komatózním stavu. To znamená, že existují multidimenzionální reality, určité vysoce vibrující bytosti jsou schopny procházet těmito realitami, jak chtějí, a Země byla zamořena zlem, aby otestovala naši individualitu.

Pokud to zní trochu děsivě, zvažte slova Bible: had (plaz) se slyšitelnými slovy mluvenými přímo k Adamovi a Evě, nebo ne?

Vědci, kteří se vědecky (opět) mýlí

Bez ohledu na to, co si můžete myslet o multidimenzionální bytosti, inteligentním životě mimo Zemi a zlu přítomném na naší planetě, je tu ještě jeden aspekt, který to všechno objasňuje. Vědci, kteří se vědecky mýlí, se mýlí.

Vědeckým skeptikům vlastně říkáme špatné jméno. Nemají vůbec žádné pochybnosti. Jednoduše následují své vlastní náboženství, své vlastní posvátné přesvědčení, o kterém věří, že nemůže být nikdy zpochybněno. Tato přesvědčení zahrnují zcela materialistický pohled na vesmír. Zároveň takzvaní „skeptici“ nevěří, že sami jsou vědomými bytostmi, ale pouze „objekty“ s biochemickými mozkovými funkcemi.

Myslí si, že posmrtný život neexistuje, jsou na tomto pohledu velmi připoutaní. Medicína mysli neexistuje, placebo efekt je k ničemu a neexistuje nic jako předtucha, dalekozrakost nebo psychické jevy. Ach ano, a trvají na tom, že si očkováním píchají rtuť, MSG a formaldehyd, a tvrdí, že produkty obsahující fluor jsou dobré pro veřejné zdraví a jinak co nejvíce lidí jí geneticky modifikované potraviny, pesticidy a syntetické chemikálie.

Není divu, že tito věřící v kult „vědy“ nevěří v život po smrti. To jim umožňuje páchat genocidu prostřednictvím geneticky modifikovaných potravin, experimentálních léků, toxických vakcín a dalších smrtících snah. Podle jejich názoru lidé nemají duši, takže jejich zabíjení je také irelevantní.

Dr. Alexander říká:

NĚKTEŘÍ ČLENOVÉ VĚDECKÉ KOMUNITY, KTEŘÍ PŘIJALI MATERIALISTICKÝ SVĚTONÁZOR, OPAKOVANĚ TRVALI NA TOM, ŽE VĚDA A SPIRITUALITA NEMOHOU KOEXISTOVAT. ONI SE MÝLÍ.

Samozřejmě, že jsou. „Vědečtí skeptici“ se smrtelně mýlí téměř ve všem, co tvrdí nebo podporují. Ale největší chybou toho všeho je, že popírají i existenci svých vlastních duší. Netřeba dodávat, že všichni selžou v simulaci zvané lidská zkušenost a čelit úsudku. Můj Bože, jaké překvapení budou tyto smutné duše, až ten den přijde!

Nenáviděl bych, že jednoho dne budu muset po vědecky pochybném životě čelit Bohu, když se Bůh zeptá: „Pochyboval jsi o něm?“ Jak se může někdo na světě dívat kolem sebe, aniž by viděl známky inteligentního Stvořitele? Dokonce i zákony fyziky byly upraveny a zdokonaleny, aby dosáhly správné rovnováhy pro vesmír, aby podpořily vznik hvězd, planet a forem života na bázi uhlíku. Říká se tomu „Záhada Zlatovlásky“, která je známá ze stejnojmenné knihy od Paula Daviese.

Pro zkušenost doktora Alexandra neexistuje žádné biochemické vysvětlení

Pro skeptiky, kteří čtou knihu Dr. Alexandera, se mohou dozvědět o devíti možných biochemických hypotézách o své zkušenosti a pak je jednu po druhé pečlivě a vědecky vyřadit. Výsledek? Bylo to mnohem skutečnější než jeho život jako lidské bytosti.

Nezapomínejme, že doktor Alexander je neurochirurg. Tento muž zná lidský mozek jako nikdo jiný. Devět lékařských vysvětlení, která pak odmítá, je následujících:

  • Primitivní program mozkového kmene
  • Rozvoj zkreslené paměti v limbickém systému
  • Endogenní glutamátová blokáda s excitotoxicitou
  • Depozice DMT
  • Izolované uchování v kortikální oblasti
  • Ztráta inhibičních neuronů, což vytváří zdánlivou „ultrarealitu“ kvůli vyšším úrovním aktivity mezi excitačními neuronovými sítěmi
  • Aktivace thalamu, bazálních ganglií a duševní porucha vytvářejí hyperrealitu
  • Jev restartu
  • Neobvyklá produkce paměti archaickým vizuálním způsobem

Dr. Alexander může být nejautentičtějším svědkem z jiného světa v historii lidstva

Zkušenost doktora Alexandra (a následující kniha) je pravděpodobně nejlépe zdokumentovaným případem posmrtného života, který dnes v západní vědě existuje. Skutečnost, že živý, hyperreálný posmrtný život zažil vědecky skeptický materialistický neurochirurg, který v posmrtný život nevěřil a který později sebral odvahu tyto zážitky zdokumentovat a publikovat v knize, mu dodává nevyvratitelnou věrohodnost.

Ne někdo, kdo se chce prosadit v televizi. Ve skutečnosti se po napsání knihy stal předmětem posměchu v očích svých bývalých „vědeckých“ kolegů. Byly všechny důvody, proč knihu nenapsat. Pouze díky Boží milosti byl doktor Alexander vyléčen ze své smrtelné nemoci, vrátil se k normální mozkové funkci a obdržel tuto nadpozemskou „vizi“, aby se vrátil do této fyzické roviny, aby se pokusil vyjádřit slovy.

Osobně si myslím, že zkušenost Dr. Alexandera odráží bezpočet dalších lidí v každé kultuře, kteří hlásili podobné zážitky blízké smrti. Existuje život po smrti a jako Pozemšťan je změna vědomí nezbytná k pochopení pravdy o nesmrtelnosti naší duše a faktu existence Stvořitele na vyšší úrovni jako rasy.

Mike Adams