Lev

Aby mohl být jeho život naplněn, potřebuje Lev ve svém prostředí Vodnáře. Je jedno, jestli je s přáteli nebo rodinou. Hlavní věc je, že Lev může těžit z nezávislosti, odhodlání, idealismu a energie Vodnáře. To na sebevědomé a spontánní Lvy zapůsobí.

Panna

Střelec – se svým humorem, uvolněností a nadhledem – je někdy dokonalým doplňkem perfekcionistické Panny.

Váhy

Lidé narození ve znamení Vah by měli mít ve svém životě Ryby, protože jsou citlivé, nápadité a intuitivní. Přesně jaké emocionální Váhy, které se snaží o rovnováhu, potřebují.

Štír

Štír je bez Vah velmi obtížný. Je citlivá, diplomatická a na lidi působí vyrovnávajícím dojmem. Štír je často velmi instinktivní, přísný a vyzývavý – takže tato znamení tvoří dokonalý duet v přátelství, v práci i v rodině.

Střelec

Střelec potřebuje ve svém životě Lva. Je starostlivý, zodpovědný a okouzlující, ale také metodický, objektivní a svědomitý. To je dobrý kontrast pro dobrodružné, ale někdy důvěřivé Střelce.

Kozoroh

Život Kozoroha je krásnější, pokud ho může strávit s Blíženci. Blíženec je totiž zvědavý, společenský, živý a zakomplexovaný. To dělá dojem na svědomitého, často zdrženlivého a poněkud pomalého Kozoroha.

Vodnář

Vodnář potřebuje Raka. Rak je citlivý, má smysl pro humor a je velmi nápaditý. Je to také velmi starostlivý člověk. To doplňuje Vodnáře, protože může být někdy velmi impulzivní a agresivní, a dokonce i nervózní a výstřední.

Ryba

Pro Ryby je život bez Kozoroha mnohem těžší. Kozoroh je objektivní, koncentrovaný a velmi spolehlivý. Kromě toho je to věrná bytost. Přesně to, co emocionální a někdy přecitlivělý Kozoroh potřebuje.

Zroj.esoteric