5. Oko číslo 5 – symbol tajemství a nepochopitelnosti vaší duše.

Stále nechápete, kdo jste a kde je vaše místo na tomto světě. Budete to však zkoušet dál!

Vaše duše je pyré z rozporů a vaše nálada se mění každý den a někdy i několikrát za den.

Většinou ale nejste vůbec upovídaní a neradi o sobě mluvíte. Více vás zajímá, když někdo jiný mluví o jeho životě.

6. Volba ve prospěch oka č. 6 je známkou vysoké citlivosti.

Jste člověk, který si všímá všeho a nikdy na nic nezapomene. Díky tomu žijete ve stavu zvláštní harmonie se světem. Vaše city jsou hluboké, vaše činy jsou někdy hloupé, ale vždy sladké, a je velmi, velmi snadné se smát nebo dohnat k slzám.

Svou křehkost však skrýváte před okolním světem. Místo toho mu prokážete svůj vhled.

Obecně jste pozitivní člověk a od života očekáváte jen dobré věci. A pokud se ve světě stane něco nového a nepochopitelného, ​​jste mezi prvními, kteří o tom chtějí vědět.

7. Pokud jste si vybrali oko číslo 7, znamená to, že vždy hoříte ve své duši.

Sršíte energií a vášní. Na světě pro vás není nic víc vzrušujícího než jednoduchý každodenní život.

Vaše pocity jsou vždy extrémní. Buď milujete celým svým srdcem, nebo nenávidíte celým svým srdcem. Máte svůj názor při každé příležitosti a na jakýkoli problém. Máte spoustu energie a často ji utrácíte jen proto, abyste byli nervózní a ustaraní.

Na druhou stranu byste rádi přestali, ale nemůžete. Přesto s vámi počítají. A počítají s vámi. Pokud někomu nemůžete pomoci, je to pro vás skutečná tragédie.

8. Pokud jste si vybrali oko číslo 8, pak je vaším hlavním rysem výstřednost

Jste typ člověka, který má neobvyklé zájmy a přesvědčení. Pravděpodobně praktikujete něco prastarého, o čem nikomu ani neříkáte: stejně to nepochopí. Pro některé jste prostě podivín. Ale přísně vzato, na takové názory vám nezáleží.

Nezajímají vás pravidla a tradice. Hledáš svou cestu. A pokud k tomu, abyste ho našli, musíte naplnit spoustu šišek, tak budiž.

Obvykle před ostatními nic neskrýváte, ale nevnucujete jim svůj názor. Chápete, že každý má svou vlastní cestu. Takže když vás soudí, jen se tomu smějete. Zároveň chcete najít lidi, kteří jsou vám podobní. Někoho, kdo je zároveň nonkonformní a pro koho je hledání vlastní cesty radostí.

9. Pokud jste si vybrali oko číslo 9, pak jste člověk, který žije v souladu s tím, co mu říká jeho intuice.

Jste jedním z těch lidí, kteří velmi jemně cítí a rozumí světu kolem. Můžete pochopit, co si člověk myslí nebo cítí, ne podle jeho slov, ale podle intonace a mimiky. Obecně se v lidech orientujete – navíc od raného dětství.

Někdy se stydíte to přiznat, ale víte, jak „číst“ lidi a jejich skryté motivy. Tato vrozená dovednost vás mnohokrát zachránila v životě i v práci. Vždy poznáte, když se někdo snaží manipulovat s ostatními, a vždy rozpoznáte podvod. A žádný cikán se s vámi nikdy „nerozvede“!