Žena 2

 Pokud jste zvolili druhou ženu, jste optimista. Jste obdařeni silnou a bystrou osobností, nikdy se nezaleknete obtíží a vždy se je snažíte překonat. Jste čestní, nesobečtí a obětaví. Jste velmi silný a odvážný člověk. Vynikáte tím, že jste optimističtí, nebojíte se žádných obtíží a uděláte vše, co je třeba, až do konce. Máte neotřesitelný charakter. Ať už je situace jakákoli, vždy se díváte na věci z té lepší stránky. Nikdy se nevzdáváte ani v nepříznivých situacích. Bez ohledu na to, jak obtížné to je, jste vždy připraveni překonat obtíže. Lidé obdivují vaši sílu a odvahu a vědí, že se na vás mohou vždy spolehnout. Přesto se často bojíte a zdráháte se ukázat své slabiny.

Žena 3

 Pokud jste si vybrali třetí ženu, naznačuje to, že jste osoba se silnou osobností, která má tendenci ovládat ostatní. Jste rozený vůdce a lidi přitahuje vaše energie a charisma. Lidé vás obdivují a chtějí vás následovat. Máte jasnou vizi toho, čeho chcete dosáhnout, a motivujete lidi, aby toho dosáhli. Jste sebevědomí a inspirativní a lidé od vás očekávají rady a vedení. Jste přirozený vůdce a máte potenciál výrazně ovlivnit lidi kolem sebe. Snažíte se skrývat své skutečné pocity, ale vždy víte, co cítí ostatní. Navzdory své tvrdé skořápce jste vřelí a citliví.

Žena 4 

Rodina a přátelé jsou pro vás velmi důležití. Jste velmi emotivní člověk, ale zároveň jste plachý a vyhýbáte se kontaktu s mnoha lidmi. Často se izolujete a unikáte do svého vlastního malého světa. Cítíte se tam bezpečně. Ve vztazích často hledáte lidi, kteří vás vyslechnou a poskytnou vám potřebnou podporu. Vážíte si přátelství, máte dobré srdce a jste introvertní, takže se musíte pomalu a trpělivě přizpůsobovat. Jste velmi loajální vůči svým blízkým a očekáváte na oplátku totéž. Při rozhodování máte tendenci důvěřovat spíše své intuici než logice. Řídíte se spíše svým srdcem než hlavou. Obáváte se však, že lidé, ke kterým jste připoutáni a chováte k nim hluboké city, se vám vzdálí. Jste přátelští, ale to neznamená, že s každým otevřeně mluvíte o svých pocitech. Před ostatními máte velká tajemství.