1. – 10. června

Ti, kteří se narodili na začátku června, si uvědomují důležitost vztahů ve společnosti, přijímají informovaná rozhodnutí, jsou chytří, taktní a připraveni na kompromisy; vědět, jak si užít okamžik; jsou jemné a schopné jemných pocitů, ale mohou jednat konstruktivně; mají rádi inovace, pohodlí a kvalitu, nemají rádi běžné věci; cení si přátelství a lásky.

11. – 21. června

Tito lidé mají moderní myšlení, jsou schopni myslet objektivně a nestranně; přilákat lidi k sobě, rychle se k nim přiblížit a mohou vyjednávat s mnoha, ale dlouhodobá přátelství jsou pro ně důležitější; milující svobodu; jednat logicky a záměrně; přitahuje je všechno neobvyklé a originální; způsob, jakým si mnozí oblíbili, proto je vždy poskytována podpora ze strany komunity; odhodlaný, kreativní, s rozvinutým smyslem pro osobní důstojnost; není připravena se smířit s nespravedlností.

22. – 30. června

Charakteristické rysy člověka na konci června lze popsat takto: miluje bezpečí, je citlivý a je schopen soucitu; blízcí a rodina mají pro něj velký význam, proto jsou vždy pod jeho ochranou a obklopeni péčí; neustále na straně pravdy a spravedlnosti, ale kompromisy ve vztazích; duchovní hodnoty jsou pro něj důležité; je schopen snadno ovlivňovat lidi.

1. – 11. července

Narozen začátkem července miluje přemýšlet, má velkou intuici; myslí progresivně a má pozitivní přístup; jeho vnitřní světlo umožňuje naladit se na dobrou náladu a rozptýlit pochybnosti nejen o jeho, ale i o jeho okolí; nesnáší povrchní lidi; často raději zkontroluje, než někomu důvěřuje; ví, jak se soustředit na rozvoj vůle a mentálních schopností; hodnoty bezpečnost a pevnost.

12. – 22. července

Umělecké schopnosti, záliba v umění, soucit a soucit jsou jen některé z rysů člověka v polovině července; idealista s dobrou představivostí se vždy snaží překonat sám sebe; s laskavým srdcem a smyslným vnímáním okolního světa; nezainteresovaný a schopný vrhnout se bezhlavo do lásky.

23. července – 1. srpna

Zástupci tohoto období jsou sebevědomí a nezávislí vůdci; cení si svého původu, jsou ušlechtilí a pyšní, milují pozornost a jsou vždy viditelní ve společnosti; vyznačují se vynikajícími organizačními schopnostmi a oddaností své oblíbené práci, přirozeně umělcům a tvůrcům; jejich vnitřní nálada je vždy viditelná, neumí hrát; je však důležité, aby byly milovány; snadno vyjadřují své myšlenky.

2. – 12. srpna

Je příjemné s nimi mluvit, jsou veselí a pohodoví, dokáží odvrátit pozornost od každodenních problémů; svědomitý, ale rád plýtvání penězi, kvalita hodnoty; zřídka uráží ostatní a vyznačuje se záviděníhodnou štědrostí; rádi cestují a objevují něco nového; silný v duchu; lze jim důvěřovat tajemstvím, protože toto je věrný přítel; milující svobodu a nemůže vystát, když jsou zdůrazněni.

13. – 22. srpna

Tito lidé jsou od přírody bojovníci, obětaví, energičtí a obvykle si svou cestu získávají díky své inteligenci a odvaze; nejsou připraveni se smířit s nespravedlností; uvědomují si potřebu inovace; charakterizuje je podnikavost a bystrost, vědí, co a kdy mají dělat; vědět, jak přežít a jsou fyzicky vyvinuté; neradi čekají; miluji nové projekty a plánování.

23. srpna – 1. září

Jsou to vynalézaví a inteligentní lidé, kteří jsou schopni logicky myslet a snadno najít společný jazyk s ostatními; nemají však rádi problémy; milostné vztahy jsou pro ně významné; mají rádi elitní zařízení a vysoce kvalitní služby, nemohou obstát v nevědomosti; mít pozorování a být schopen identifikovat nedostatky na první pohled; zajímají se o důvody této či té události; jsou společenští, vnímaví a chtějí všechno přesně vědět a porozumět.

2. – 12. září

Takový člověk bere život vážně a snaží se činit tvrdá rozhodnutí; jeho požadavky a očekávání jsou logické a docela reálné a on sám je pracovitý a plánuje svou budoucnost; je disciplinovaný, odpovědný a připravený usilovat o plnění cílů nebo povinností, má také zkušenosti v profesionálních záležitostech, je taktní; je důležité mu věřit, tk. on sám drží slovo.

13. – 22. září

Představitel konce září je silná osoba, která mluví jen k věci; kdo ví, jak milovat a je schopen cítit partnera; chytrý, vyvážený a atraktivní, vášnivý v lásce; laskavý a upřednostňuje klid; rád komunikuje, ale bez nadsázky; schopen nestranně odrážet.

23. září – 2. října

Tito lidé – vyznavači krásy, luxusu a kvality – se sami vyznačují svou krásou a atraktivitou; vědět, co je láska a jak milovat, jsou velmi společenští, zbožňují nové nápady; nešetřete penězi pro potěšení a zřídka si něco odepřete, proto s nimi často zažívají potíže; zajímají se o cestování a nové známosti; v jejich životě často existuje šance uskutečnit své sny.

3. – 13. Října

Lidé narození na začátku října jsou vždy zajímaví, atraktivní a neobvyklí z pohledu ostatních; potřebují svobodu jako vzduch a nenávidí pravidla; přikládat význam sociálním vztahům, těšit se ze zájmu a vždy vyčnívat z davu; lichotí jim, že nejsou jako ostatní; rádi se rozhodují sami; sledovat změny a novinky ve světě a úspěšně je využívat.

14 .– 23. Října

Osoba narozená v polovině října je duševně a fyzicky vyvinutá; je schopen se aktivně a rychle pohybovat životem; to, co říká, je zajímavé a jeho mysl dokáže vyřešit mnoho problémů; v lásce je schopen namísto nadměrné sentimentality naslouchat hlasu logiky; vždy vyjadřuje své pocity; respektuje spolupráci a v případě potřeby snadno konverguje s lidmi; dává přednost používání nových gadgetů; jeho vlastní sexualita a přitažlivost pro něj nejsou na posledním místě.

24. října – 1. listopadu

Představitelky tohoto období jsou velmi atraktivní, muži velmi charismatičtí; zajímá je mystika a neznámo, někdy mají v této oblasti schopnosti; různé inovace, transformace a změny jim nejsou cizí; mohou bránit svá práva, někdy tvrdá, ale sebevědomá; milostná přesnost a disciplína; snadno zjistí tajemství ostatních, ale ví, jak je udržet v tajnosti; lidé se silným charakterem.

2. – 11. listopadu

Lidé na začátku listopadu se vyznačují smyslností, romantikou a vášní; vždy se držet svých ideálů; mít intuici, kterou lze úspěšně uplatnit v životě; rádi rostou a rozvíjejí se s milovanou osobou, pro kterou jsou připraveni jít do krajnosti; reagují a dokážou najít řešení problémů pro ostatní lidi; sympatie a empatie jim nejsou cizí; mít silný charakter, schopný boje.

12. – 22. listopadu

Tyto osobnosti mají působivé vlastnosti: čestnost a spravedlnost; jsou schopni bojovat za pravdu a „létat do světla pravdy“; pozornost lidí je vždy přitahována díky jejich atraktivitě a sociálnímu postavení; štěstí je následuje všude; mít dar předvídavosti; po obtížných situacích je snadné nabrat sílu pokračovat v cestě životem; mají rozvinutý šestý smysl; vlastenci a hodnotná rodina.

23. listopadu – 1. prosince

Morální vlastnosti těchto lidí jsou neuvěřitelně vysoké: jsou upřímní, sebevědomí, mají silnou víru a žijí podle svědomí, respektují pocity druhých a cení si vzdělání a znalostí; jsou optimističtí, dokážou předvídat situaci; navzdory skutečnosti, že nejsou příliš závislí na lásce, vždy chrání a váží si svých příbuzných; elegance a četba – to je to, co je přitahuje k ostatním lidem; vás může nasměrovat na správnou cestu a stát se dobrým mentorem.

2. – 11. prosince

Zástupci začátku prosince jsou velmi odvážní a aktivní lidé, kteří nepřijímají nic, čím si nejsou jisti, rádi se hádají a bojují za spravedlnost; cílevědomé a na nikom nezávisí, málokdy posloucháte rady; jsou však docela věrní a zcela bez zájmu, dodržují své slovo; mají silný sex-appeal, jsou vášniví a mohou navázat vztah s jakoukoli osobou, která se jim líbí; někdy netrpělivý a bezohledný.

12. – 21. prosince

Taková osoba má životní zkušenosti a je vzdělaná, což jí umožňuje snadno ovlivňovat ostatní. Výhled, intuice a vášeň této osoby pro znalosti a výzkum jsou působivé; navzdory schopnosti ovládat své city miluje chválu a zájem o sebe; ve vztahu se řídí jejich touhami, dominantní; nerada se mýlí; otevřený umění a inovacím; pyšný a může se za sebe postavit.

22. – 31. prosince

Lidé narození na konci prosince mohou převzít odpovědnost, jasně vědět, co chtějí, a činit správná a vhodná rozhodnutí; disciplinovaní, díky čemuž mohou překonat velké potíže; lze jim důvěřovat; jsou introspektivní a někdy pesimistické; umí se přizpůsobit pravidlům a podmínkám; důvěra a respekt v lásce jsou pro ně prvořadé, váží si svého partnera a starají se o něj; charakterizované rozvinutými vůdčími a organizačními vlastnostmi, úspěšné.

zdroj.esoteric