Váhy – Radování: Naše osobní karta zdůrazňuje důležitost prázdnin, protože dělá každodenní život barevnějším a šťastnějším. Pokud jsou prázdniny, duše hraje hudbu.

Jako váhy se rádi radujeme, bavíme se, smějeme, ale nejvíc milujeme, když můžeme druhým dělat radost. Je důležité dávat pozor, aby nás nepohltila šedost každodenního života! Štěstí závisí pouze na nás a my musíme jen rozpoznat pozitivní věci. Karta nás také upozorňuje nejen na práci ostatních, ale také na péči o sebe. Harmonické prostředí, dobrá společnost, zábava, ale ne nepřeháněj to se zábavou!


Štír – Smrt: Smyslem naší osobní stránky je uzavřít věci, integrovat se do jiné roviny a zbavit se zastaralé věci, vztahu.

Když něčemu skončíme, okamžitě na jeho místo zasadíme nový život. Jako štír se neustále měníme a můžeme být stejně extrémní jako smrt. Kromě toho jsme schopni pomoci druhým k znovuzrození, což zahrnuje také smrt. dává ti šanci na nový život, novou příležitost.

Jsme si vědomi důležitosti plynutí času, proto ho nemrháme, ale snažíme se žít aktivně a neustále se točit. Jako škorpióni dobře víme, že pouze duchovní hodnoty jsou tím, co skutečně vlastníme.

Střelec – Cestování: Význam naší osobní karty je, že se neustále pohybujeme směrem k našim stanoveným cílům. Jsme v zásadě zastánci cestování, protože milujeme cestování, milujeme pestrý, vzrušující a dobrodružný život, a proto se snažíme žít podle toho. Neustále se pohybujeme a měníme se. Naše stránka nám pomáhá vidět faktory, které brání nebo pomáhají. blíže ke konci.


V našem případě je kromě dojetí do cíle také důležité, jaká je cesta, protože pokud půjdeme po cestě definované naším životním úkolem, nebudou před námi žádné překážky, ale v případě, že jsme neustále bránící pokroku, musíme se otočit jiným směrem.Karta také vysílá zprávu, že ovládáme svůj život.

Kozoroh – Vdova / Vdovský muž: Naše karta představuje starší nebo osamělou, případně svobodnou ženu nebo muže. Tato osoba je zralá, intelektuální, moudrá, takže se občanského průkazu nemusíme bát.

Naše cikánská karta naznačuje, že bez ohledu na to, jak jsme staří, nás obývá moudrá, intelektuální, pečlivá a přemýšlivá duše, která dokáže dokonale porozumět světu a jeho okolí. Navíc vždy dáváme skvělé rady, protože naše postřehy jsou fantastické.


Vodnář – Neočekávaná radost: Naše stránka znamená pozitivní obrat, změnu v našich životech. Může se před námi objevit nová známost, energie nebo příležitost. To znamená trvalé pozitivní změny, se kterými jsme schopni žít.

Nečekaná radost by mohla být také naše přezdívka, protože se snažíme být šťastnými a spokojenými lidmi a pokud je to možné, dělat z nich ostatní. Jako Vodnáři jsme vždy připraveni na změnu, novinku, kterou očekáváme nebo kterou přineseme.

Obvykle poznáme zlomové body, kterých můžeme využít k vyřešení problému. Máme spoustu nápadů a vždy pracujeme na tom, jak je naplnit.

Naše karta chce, abychom si dávali pozor, abychom se nenechali snadno svést, protože úspěch se snadno získává, ne náš. Bojujme za nezodpovědnost, bezmyšlenkovitost!

Ryby – smutek: Naše osobní karta znamená, že nezpracované myšlenky se stanou dominantní a že jsme v pasivní životní situaci, ze které nás víra v sebe může vytáhnout. A dodává sílu, že situaci lze změnit. Jde o to, že protože Ryby, melancholie, deprese, negativní myšlení, smutek nejsou daleko od nás, ale to nikdy nemůže znamenat, že jsme k tomu odsouzeni. Cítíme se, jako bychom nebyli pro tento svět, protože bychom raději žili v náš vysněný svět.


Jsme velmi duchovní, citliví, skuteční empatici, kteří mají velmi hluboký smysl pro situace, pocity druhých, a to nás může snadno zarmoutit, takže si nesmíme představovat pocity světa pro sebe. S pohádkovými sny.

Zdroj.esoteric