3. Slova a čísla

Stopy osudu lze najít ve slovech a číslech, která vidíte náhodně. Podívejte se na slova a čísla v reklamách a na ulici, poslouchejte slova v rádiu a pozorujte signály kolem sebe. Slova v novinách, časopisech, na plakátech a na televizních obrazovkách pro vás mohou nést osobní poselství. Mohou nabízet řešení vaší situace nebo naznačovat, jak byste měli postupovat a jaká rozhodnutí byste měli učinit. Například jedna dívka chtěla v práci zvýšit plat. Ve firmě však právě začala pracovat a váhala, zda si má o zvýšení platu říct.

Jednoho dne však cestou do práce míjela několik obchodů. Ty byly ráno vždy zavřené, ale toho dne byly z nějakého důvodu na všech zavřených dveřích nápisy „otevřeno pro obchod“. Díky tomuto jedinému slovu si uvědomil, že cesta je otevřená. Toho dne šel za svým šéfem a ten jeho žádost o zvýšení platu přijal. Také se věří, že číselné řady jako 111, 333 a 1212 naznačují, že vše půjde podle plánu a přijde štěstí.

Zde jsou některé další příznaky, které nelze ignorovat:

Pokud vám tato osoba fyzicky připomíná někoho, s kým jste v minulosti měli negativní vztah, je čas najít v sobě odpuštění a vyléčit citové rány tím, že se zbavíte negativních pocitů a špatných vzpomínek. Tato osoba často čeká na pozvání nebo návrh z vaší strany. I když nevíte, proč byste měli tuto osobu kontaktovat, neváhejte tak učinit. Jakákoli nepříznivá změna ve vašem zdravotním stavu, dokonce i mírné nachlazení, vás upozorňuje na nutnost změnit své návyky a naznačuje, že váš život není v rovnováze. „Postupujte pomalu, nepřehánějte to“.

Chybějící brýle, klíče nebo doklady nemusí nutně znamenat zanedbání péče, ale mohou být důležitým znamením. Pokud zjistíte, že nějaký předmět z domácnosti zmizel ze svého obvyklého místa, zamyslete se nad tím, proč se tak stalo a co to může znamenat. Často je to proto, že jste nerozpoznali vhodnou příležitost.