VÁHY

Je jasné, že vaše pocity jsou jiné než dříve. Když už nic jiného, ​​alespoň teď nejste zmatení a přesně víte, co chcete. Vedeni svým srdcem a čistou láskou se od vás očekává, že budete lásku pouze vyjadřovat.

ŠTÍR

Máte moře plánů a povinností, ale opět je vaší prioritou jedna osoba. Dávejte si pozor na to, jak s čarami vystupujete, a dávejte pozor, abyste jí neublížili. Očekává se od vás, že budete rozumní a budete k sobě někoho přitahovat, místo abyste ho svým chováním odehnali.

STŘELEC

Víte, že se můžete spolehnout na jednu osobu, protože pocity jsou vzájemné. Co se však citů týče, hned to nevzdáte. Je čas být chvíli připraven, ale zatím stále čekáte na druhou stranu.

KOZOROH

Vědomě riskujete, že budete zraněni. Už se zamilujete do člověka, který je ve vztahu s jiným. Chcete vytrvat ve svých citech a v tom, že vám nic nemůže zabránit v boji a boji za tu lásku.

VODNÁŘ

Už jste byli zaneprázdněni několik dní a nyní je řada na vás, abyste věnovali lvu více pozornosti. Je si vědom, že se může spolehnout na vaše pocity. Přeci jen jste na chvíli zanedbávali očekávání a teď je na čase, abyste mu vzdali úctu za jeho trpělivost.

RYBA

Je čas vědět, co vás čeká, a vědět, na čem jste. Jste připraveni vstoupit do emocionálního vztahu s jednou osobou. Zatím oba nesete břemeno zakázané lásky. A je na čase, abyste věděli, co můžete a co nemůžete, ale budete mít problém se s tím vyrovnat.