jeden.
V novém roce najdete obnovu ve všech sférách života. Je vhodný čas rozhodnout se změnit něco, co už dlouho nevyhovuje. Možná změna zaměstnání , přestěhování nebo svatba.

2.
Po rušném roce 2021 máte čas na odpočinek a nabrání sil. Rok slibuje, že bude klidný, poněkud nudný. Získaná stabilita vám však umožní soustředit se na vnitřní rozvoj a kreativitu.

3.
Čeká vás pokrok v podnikání. Všechny projekty, které se nepodařilo realizovat v roce 2021, se konečně rozjedou. Je vhodný čas začít podnikat, oženit se nebo přemýšlet o dítěti .

4.
Letošní ročník bude radikálně odlišný od toho předchozího. Budete muset tvrdě pracovat a možná si hned nevšimnete výsledků svého snažení. Vynaložený čas a úsilí však nebudou zbytečné. Mějte to na paměti a správně stanovte priority.

5.
V roce 2022 se vám otevřou nové možnosti, o kterých se vám dříve ani nesnilo. Pamatujte však, že úspěch přichází spíše k odvážným a odhodlaným lidem, kteří sami řídí loď svého osudu. Nečekejte, že za vás někdo udělá důležité rozhodnutí.

6.
Nový rok bude pro lidi tohoto cyklu zvláště příznivý z hlediska osobních vztahů . Budete moci cítit harmonii a klid v rodině , ukončit staré spory a ukončit neshody.

7.
Toto je nejlepší čas prokázat své vůdčí schopnosti. Kariéry můžete očekávat výrazný nárůst, pokud nechcete sedět se založenýma rukama. Aktivně propagujte své zájmy, ale neztrácejte čas. Lépe si definujte hlavní cíl a jasně se za ním řiďte.

osm.
Můžete čelit následkům svých minulých činů. Kdo tvrdě a tvrdě pracoval, čeká zaslouženou odměnu a zlepšení finanční situace. Zvláštní pozornost by měla být věnována kontaktům v profesní oblasti. Můžete potkat vlivné lidi, kteří vás podpoří v mnoha snahách.

9.
Nadcházející rok pro vás bude přechodný. Bude nutné vytřídit nahromaděné případy, formulovat své cíle a záměry s ohledem na nový cyklus. Je důležité vyhýbat se konfliktům a udržovat dobré vztahy s blízkými. Můžete z nich čerpat sebevědomí a sílu.

Zdroj:5-tv.ru